Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Feljelenthetem csalásért a...

Feljelenthetem csalásért a kőművest?

Figyelt kérdés
Az a történet, hogy a pincegarázsunk lejáróját lebetonoztattuk 300 ezer Ft-ért de nem lehet leállni a garázsba mert túl meredek lett, használhatatlan, számlát nem adott a kőműves.
2015. júl. 8. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Bell politika?
2015. júl. 8. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Csalásért biztos nem, az mást jelent. De egyébként is necces.. Nem a kőműves tervezte a lejárót gondolom, ő csak lebetonozta. Egy jó szakember viszont legalább szólt volna, hogy ez így nem biztos hogy jó lesz, ha nagyon gáz volt. De ha meg nagyon gáz volt, akkor ti miért nem láttátok?
2015. júl. 8. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb szuterénbe nem lehet leállni. A rövidre tervezett leállók miatt.
2015. júl. 8. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Már hogy jelenthetnéd fel?
2015. júl. 8. 19:06
 5/7 A kérdező kommentje:

Miért nem láttam hogy nem lesz jó?Talán mert nem vagyok szakmabeli?

Azért jelenteném fel mert amit csinált az nem ér semmit sem, ez olyan mintha rohadt kenyeret veszel a boltba, vagy építenek egy házat ami összedől fél év múlva.

2015. júl. 8. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt hogy milyen meredek, azt a betonozás előtt is lehet látni, nem értem az egészet.
2015. júl. 8. 21:15
 7/7 A kérdező kommentje:

:D :D

És nem lehet a földben mélyíteni a meredekségén vagy feltölteni?Hiszen csak föld, aztán ha ki van mérve jöhet a beton.

2015. júl. 10. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!