Feljelenthetem az egyik simerősömet az április elsejei zsidó ellenes "vicce" miatt? Hangfelvétel van róla.
Figyelt kérdés
azt mondta, idézem: " nézz ki az ablakon, Hitler száll a repülőn és potyognak a zsidók az égből". persze csak viccnek szánta, de én nem nevettem rajta. ez rasszista, és én mint a vallását gyakorló zsidó, nem tűröm meg az ilyet!2015. ápr. 17. 18:19
1/18 anonim válasza:
Viccesebb kérdést nem tudtál kitalálni? Egy normális zsidó röhögne ezen :)
2/18 anonim válasza:
Bárkit bármiért feljelenthetsz. Viszont ha nem követett el semmit nem sok értelme lesz.
3/18 anonim válasza:
Nem tűröd?
Dehogynem, hisz nem vágtad szájon. :)
4/18 A kérdező kommentje:
telefonban mondta. És amúgy nem verekszem!
2015. ápr. 17. 18:23
5/18 anonim válasza:
Teljesen életszerű, hogy minden telefonbeszélgetésedről hangfelvételt készítesz.
6/18 anonim válasza:
Neked tényleg nincs ennél nagyobb problémád az életben?
De ha egy politikus beleköpköd a Duna-parti cipőkbe és egy hétig azt kell hallgatni, akkor gondolom te is feljelentheted, aztán járhatsz évekig a bíróságra. Már persze ha nincs jobb dolgod.
7/18 anonim válasza:
Vágd szájon ha van bátorságod hozzá.
Ízléstelen vicc, de lúzer, aki ilyen piszlicsáré ügy miatt bíróságra jár.
8/18 anonim válasza:
Minek járna bíróságra? Elkövetett valamit a viccelődő?
9/18 anonim válasza:
Fel jelentheted. Népírtás vádjával halálra fogják ítélni.
Hahahaha...
10/18 anonim válasza:
Jelentsd, had röhögjenek a rendőrök is egy jót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!