Feljelenthetem az egyik simerősömet az április elsejei zsidó ellenes "vicce" miatt? Hangfelvétel van róla.
Jajjaj.Jelents föl!
- Miért nem tud a zsidó megtanulni autót vezetni?
- Mert amikor az oktató azt mondja, hogy gáz, rögtön kiugrik a kocsiból.
------------
- Mi az abszolult rehabilitáció?
- Szappanból zsidót csinálni.
---------------
- Miért van a zsidóknak nagy orruk?
- Amikor Isten teremtette a lényeket, akkor megkérdezte tőlük, mekkora orrot szeretnének.
Mondja a magyar:
- Kicsit.
Mondja az angol:
- Közepeset.
Kérdi a zsidó:
- Ingyen van?
Mondják, persze...
- Akkor jó nagyot!
---------------
Hittanórán a rabbi elmesél egy történetet a gyermekeknek:
- Egy szegény kisfiú arra kérte Jahvét, tegyen csodát, hogy ő az ajándékba kapott hegedűn játszani tudjon, és a hegedűjével eltarthassa az édesanyját. A csoda megtörtént, a szegény fiú a hegedűjével biztosította édesanyja megélhetését. Meg tudnátok-e mondani, hogy az Úr miért nem küldött pénzt a fiúnak, hanem inkább keresethez juttatta?
- Ugyan, rabbi, hogy kérdezhet ilyet! - szemtelenkedik Móricka. - Az Úr csak nem ad ki pénzt ott, ahol csodát is tehet!
---------------------
- Mi a két legnagyobb zsidóünnep?
- A Hanuka és a Nobel-díj átadás.
Az '50 - es években agitátorok érkeznek Kohn bácsihoz.
- Ismeri maga Marx, Engels tanait?
- Tanait az öreg fűszerest igen, de a másik két zsidóról még nem hallottam.
Szia kérdező!
Én zsidó vagyok (de nem vallásos).
Engem több mint 4 évig piszkáltak zsidó származásomért a volt sulimban.
Az én osztályomban szinte majdnem mindenki utálta a zsidókat.
Egyik osztálytársam náci zászlót rajzolt rajz órán és azt mondta ,hogy ő is az (és tudta ,hogy az a szó mit jelent.)
Egyik osztálytársam megkérdezte tőlem ,hogy valóban zsidó vagyok.
Azt mondtam ,hogy igen.
Ő pedig erre : "fúj,de kínos".
Meg még sok ilyen volt.
És ez hogy jön ide?
Egyébként ezt úgy mondod mintha csak a zsidókat szidnák a gyerekek, szidnak ők mindenkit, melegeket cigányokat zsidókat csúnyákat szépeket butákat okosokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!