Mit tegyek ha zsidónak neveznek? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársam egyik héten folyamatosan zsidónak nevezett.
DE én nem vagyok zsidó vallású.
Ez esetben terheli valamilyen felelősség az osztálytársamat(A zsidó szót szitokszó ként használta)
Lehetőleg olyanok válaszoljanak akik járatosak a témában!
2014. okt. 21. 13:40
1/10 anonim válasza:
Elmondom ilyen esetben mit kell tenni : SZARD LE .
2/10 anonim válasza:
Mindennapos iskolai bullying. Kiallhatsz magadert kockaztatva egy bunyot, szolhatsz egy tanarnak vagy ne foglalkozz vele, en az utobbit javaslom. Ha latja hogy nem erdekel akkor abba fogja hagyni.
3/10 anonim válasza:
Mond meg neki hogy te nem vagy az es kesz mast nem tudsz tenni. Lehet azert csinalja hogy idegesitsen.
4/10 anonim válasza:
A zsidót nem csak a zsidó vallásúakra mondják.
Ez egyfajta szleng is Magyarországon.
Például, ha valaki sokat spórol, fukar akkor azt mondják rá, "hogy ej mekkora zsidó vagyok."
7/10 A kérdező kommentje:
#1,#2,#3,#4 Köszönöm a választ! :)
2014. okt. 21. 14:34
8/10 anonim válasza:
jelezheted az osztályfőnöknek vagy az igazgatónak, esetleg titokban vedd fel telefonodra bizonyítéknak. ha nem nácik akkor komolyan veszik az ügyet.
9/10 anonim válasza:
Mint # 1, de tudd: aki szitokszóként használja, az tahó, g€ci.
10/10 anonim válasza:
Te meg mond neki, hogy o meg cigany, es a nagyapja a kornyek cigany-maffiajanak a fonoke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!