Feljelenthetem, amiért lefotózott?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel ülünk a (busz)váróterembe, bejön egy cigánycsapat, az egyik fiú elkezdett minket fotózni, ezeket mondta: "húzd már feljebb a szoknyád" "mosolyogjatok" ... A barátnőm felismerte az illetőt. Ezzel csinál valamit a rendőrség?2015. jún. 5. 16:57
1/7 anonim válasza:
Március 15.-e óta feljelentheted, van rá törvény.
2/7 A kérdező kommentje:
Kedves első. :) Monduk azért mentem a Buszmegállóba, mert ment a buszom, es csak úgy tudok hazajutni? :)) Istenem....
2. Köszönöm a választ :)
2015. jún. 5. 17:14
3/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ilyesmiel foglalkozik a rendőrség, azért gondolom ezt, mert az egyik ismerősöm állítólag rendszeresen veri a nagynénjét, és azzal se törődik a kutya sem, ezek után szerintem ezzel se foglalkoznak.
5/7 anonim válasza:
Nem tudod feljelenteni, polgári pert indíthatnál ellene az említett március 15-i PTK változás alapján, de semmit nem érne.
1. Tudnod kell az idézési címét
2. Be kell bizonyítanod, hogy a felvétel készítése hátrányt okozott neked
3. Végig zaklatna, fenyegetne a... becses családja
4. Ha meg is ítélnek pénzt, az valószínűleg nem lesz behajtható, se vagyona, se jövedelme
6/7 anonim válasza:
Én úgy tudtam/tudom eddig,hogy feljelentheted,mivel az engedélyed nélkül fotózott le,jogsértést követett el.
- Egy rendész tanuló
7/7 anonim válasza:
[link] Előző voltam. Nézz szét itt,szerintem találsz rá választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!