Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi ez a mostani tömeges...

Mi ez a mostani tömeges holokauszt tagadás?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég vettem észre, hogy mindenhol tagadják a holokausztot. Mondjuk látok egy posztot, pl.: Hitlerről, meg a hatmillió zsidóról, rögtön jön a nem is akartak ölni, annyit biztos nem is öltek meg, igazából csak munkatábor volt/nem is volt elgázosítás... minden héten van egy holokauszt emléknap. Kérdem én ezektől a nagyokos emberektől..Ott voltatok? Talán a ti fél családotokat kiirtották? Honnan veszed, hogy nem haltak meg több millióan? Honnan veszed, hogy nem volt elgázosítás? Honnan veszed, hogy talán a világ legembertelenebb története nem is volt olyan embertelen? Nekem meséltek a nagyszüleim akik gyerekek voltak akkor, mikor a dédszüleim frissen műtött vesével szöktek meg egy tehervagonról, vagy amikor a nagymamámat a 14 éves unokatestvére mentette meg az elgázosításról... Kicsit magatokba kéne szállni és elgondolkodni azon, miért van ennyi emléknap. Nyilván ha ezeknek az embereknek a családjával történt volna ilyesmi, nekik is rosszul esnének ezek a ,,vádak'' Ti mit gondoltok erről? Mert engem már marhára zavarnak ezek az "okos" emberek...

14/F

2015. jún. 20. 14:39
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
58%

"Indiában -ha jól emlékszem- 4-6 köbméter fát használnak fel egy halott elégetéséhez, ennek ellenére a "hatásfok" messze nem 100 %."

Te most tényleg a szabadban gyújtott máglya anyagigényét hasonlítod össze a krematóriumokéval?

Azért ennyire látványosan ne vergődj már.

2017. márc. 17. 15:43
 52/54 anonim ***** válasza:
Gázolajat használtak még akkor is mikor a tankokból már rég kifogyott
2017. márc. 17. 15:48
 53/54 anonim ***** válasza:
72%

"Mikor a tankokból már rég kifogyott"....

SENKI nem mondja hogy a holokauszt a háború végéig tartott.

Mindenki tudja hogy a klasszikus értelemben vett holokauszt 1944. októbere fele (lehet, hogy november, lehet, hogy szeptember, nehogy belekössetek) véget ért, amikor is Auschwitzban leállították a gázkamrákat. Onnantól csak munka ment. És erőltetett menetek (lásd Radnótit).

Bergen belsen leginkább hadifogolytábor volt?

Anne Frank és Margot Frank akkor mégis mi a fenét kerestek ott?

Nem értem mellesleg, hogy minek tagadni valamit, amit az elkövető is beismer. Az európai kultúrkör által elfogadott séma alapján a holokauszt nem képezi vita tárgyát. Pont. A mai napig élnek elkövetők és elszenvedők, emlékek gyűlnek még mindig róla, miért nem lehet elfogadni, hogy a németek a szó klasszikus értelmében "elcseszték". A legnagyobb .-*:_* voltak egész Európában, hozzáteszem, biztos halt meg itt mindenkinek rokona a 2. világháborúban, bárki, aki a németeket védi, üzenem neki, hogy ŐK robbantották ki a világtörténelem legvéresebb háborúját. Nem kell gyűlölni a németeket, vannak német barátaim, senki ne értse félre, nem a gyűlöletkeltés a célom. De nem értem, hogy miért kell PONT a németeket védeni. Mert hatalmas kárt okoztak az egész emberiségnek. Nektek is, de minimum a dédszüleiteknek. Kérdezzétek meg, milyen jó volt az a háború.

2017. márc. 17. 20:22
 54/54 anonim ***** válasza:

"Nem értem mellesleg, hogy minek tagadni valamit, amit az elkövető is beismer"

Erről a kgb keres egy nyuszit az erdőben vicc jut eszembe, ahol az összevert medve bevalja, hogy a dédszülei is nyulak voltak már

2017. márc. 17. 20:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!