Mi ez a mostani tömeges holokauszt tagadás?
Nem olyan rég vettem észre, hogy mindenhol tagadják a holokausztot. Mondjuk látok egy posztot, pl.: Hitlerről, meg a hatmillió zsidóról, rögtön jön a nem is akartak ölni, annyit biztos nem is öltek meg, igazából csak munkatábor volt/nem is volt elgázosítás... minden héten van egy holokauszt emléknap. Kérdem én ezektől a nagyokos emberektől..Ott voltatok? Talán a ti fél családotokat kiirtották? Honnan veszed, hogy nem haltak meg több millióan? Honnan veszed, hogy nem volt elgázosítás? Honnan veszed, hogy talán a világ legembertelenebb története nem is volt olyan embertelen? Nekem meséltek a nagyszüleim akik gyerekek voltak akkor, mikor a dédszüleim frissen műtött vesével szöktek meg egy tehervagonról, vagy amikor a nagymamámat a 14 éves unokatestvére mentette meg az elgázosításról... Kicsit magatokba kéne szállni és elgondolkodni azon, miért van ennyi emléknap. Nyilván ha ezeknek az embereknek a családjával történt volna ilyesmi, nekik is rosszul esnének ezek a ,,vádak'' Ti mit gondoltok erről? Mert engem már marhára zavarnak ezek az "okos" emberek...
14/F
Nem kell arra gondolni, hogy ezek a holokauszttagadó tisztán látók olyan műveltek és érdeklődőek lennének.
Csak alapból utálják a zsidókat, és ha tehetik ott rúgnak beléjük ahol tudnak.
Sikertelen volt a rendszerváltásunk, a magyarok sokkal jobbra számítottak a nyugati világtól és most sértődöttek a remélt jólét hiánya miatt.
Sokan ezért mindent támogatnak, ami szembemegy a modern nyugattal, így a nácikat is, ezért próbálják mentegetni őket, ahol csak tudják.
Sok ember szerint nem történtek elgázosítások. Ha ezt el is fogadjuk, szerintem a nácik bőven elég undorító bűnt követtek el enélkül is ahhoz, hogy megvessük őket. Gondoljunk csak a tömeges kivégzésekre, amik bizonyított tények, mert számos videó van róla, ahogy a leigázott területeken gödrökbe terelik a helyi lakosságot és belelövik őket. Ezt nem lehet tagadni, hiszen ott a videó. Lehet, hogy valóban nem voltak elgázosítások, de nekem bőven elég, hogy ilyen emberekből simán kinézem, hogy megcsinálják, ha eszükbe jut.
Aki nem ért ezzel egyet, az most képzelje el, hogy a szomszédos országok elkezdik levadászni, marhavagonokba terelni és legyilkolni a magyarokat, mert mi csak mongol majomemberek vagyunk, akik Ázsiából törtek be ide 1000 éve és rabszolgasorba döntötték az ő őseiket és most is arra fáj a fogunk, hogy újra leigázhassuk őket.
Hogy esne ez a náci-párti embereknek? Ugye, hogy nem jó?
"Persze én még véletlenül sem gondolom azt, hogy nem feltétlen úgy történt ahogy le van írva,"
Pedig nem úgy történt.
Nem úgy történt: te állítod
Úgy történt: történelem állítja...én inkább neki hiszek.
Kedves kérdező!
Nagyapád barátja szemtanúja volt a "történteknek"? Kétlem.
Éppen ez a baj, hogy rengeteg "történet" terjeng, ami könnyen cáfolható. Lásd a Léderer históriát. Csak náhány perc kellett, hogy megtaláljam az érintettekkel a korábbi riportokat. Ezek csak szítják az ellentéteket.
S mint mondám, a "költői" túlzás nem használ az igazságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!