Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi ez a mostani tömeges...

Mi ez a mostani tömeges holokauszt tagadás?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég vettem észre, hogy mindenhol tagadják a holokausztot. Mondjuk látok egy posztot, pl.: Hitlerről, meg a hatmillió zsidóról, rögtön jön a nem is akartak ölni, annyit biztos nem is öltek meg, igazából csak munkatábor volt/nem is volt elgázosítás... minden héten van egy holokauszt emléknap. Kérdem én ezektől a nagyokos emberektől..Ott voltatok? Talán a ti fél családotokat kiirtották? Honnan veszed, hogy nem haltak meg több millióan? Honnan veszed, hogy nem volt elgázosítás? Honnan veszed, hogy talán a világ legembertelenebb története nem is volt olyan embertelen? Nekem meséltek a nagyszüleim akik gyerekek voltak akkor, mikor a dédszüleim frissen műtött vesével szöktek meg egy tehervagonról, vagy amikor a nagymamámat a 14 éves unokatestvére mentette meg az elgázosításról... Kicsit magatokba kéne szállni és elgondolkodni azon, miért van ennyi emléknap. Nyilván ha ezeknek az embereknek a családjával történt volna ilyesmi, nekik is rosszul esnének ezek a ,,vádak'' Ti mit gondoltok erről? Mert engem már marhára zavarnak ezek az "okos" emberek...

14/F

2015. jún. 20. 14:39
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
45%

Nem kell arra gondolni, hogy ezek a holokauszttagadó tisztán látók olyan műveltek és érdeklődőek lennének.

Csak alapból utálják a zsidókat, és ha tehetik ott rúgnak beléjük ahol tudnak.

2015. jún. 20. 14:59
 12/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm 11-es...vártam rád!
2015. jún. 20. 15:00
 13/54 anonim ***** válasza:
44%
#3! "Csakis olyan eseményeket szoktak megkérdőjelezni, melyek megkérdőjelezhetőek." Kac! Kac!
2015. jún. 20. 15:21
 14/54 anonim ***** válasza:
36%

Sikertelen volt a rendszerváltásunk, a magyarok sokkal jobbra számítottak a nyugati világtól és most sértődöttek a remélt jólét hiánya miatt.

Sokan ezért mindent támogatnak, ami szembemegy a modern nyugattal, így a nácikat is, ezért próbálják mentegetni őket, ahol csak tudják.

Sok ember szerint nem történtek elgázosítások. Ha ezt el is fogadjuk, szerintem a nácik bőven elég undorító bűnt követtek el enélkül is ahhoz, hogy megvessük őket. Gondoljunk csak a tömeges kivégzésekre, amik bizonyított tények, mert számos videó van róla, ahogy a leigázott területeken gödrökbe terelik a helyi lakosságot és belelövik őket. Ezt nem lehet tagadni, hiszen ott a videó. Lehet, hogy valóban nem voltak elgázosítások, de nekem bőven elég, hogy ilyen emberekből simán kinézem, hogy megcsinálják, ha eszükbe jut.

Aki nem ért ezzel egyet, az most képzelje el, hogy a szomszédos országok elkezdik levadászni, marhavagonokba terelni és legyilkolni a magyarokat, mert mi csak mongol majomemberek vagyunk, akik Ázsiából törtek be ide 1000 éve és rabszolgasorba döntötték az ő őseiket és most is arra fáj a fogunk, hogy újra leigázhassuk őket.

Hogy esne ez a náci-párti embereknek? Ugye, hogy nem jó?

2015. jún. 20. 15:22
 15/54 A kérdező kommentje:
Ugyan én ne vonom kétségbe az elgázosításokat, de ahogy már írta valaki, tettek ők így is elég undorító dolgot. Például a nagypapám mesélt egy barátjáról, akinek volt egy nővére. Elszakították a családot így az anya, és a nővér egyedül maradt. A lányt meg akarták erőszakolni a DERÉK MAGYAR NYILASOK, de az anya nem hagyta. Szóval az anyát megölték, a lányt 4-en megerőszakolták, majd kényszerítették, hogy ássa meg a saját anyja sírját amibe őt is belelőtték...ezek után...HA kiderülne, hogy nem voltak gázkamrák (amit amúgy kétlek) akkor sem változna a véleményem róluk...
2015. jún. 20. 15:33
 16/54 A kérdező kommentje:
Kedves 14...bárcsak mindenki úgy gondolkodna ahogyan te...ez az ország elég kínos...már
2015. jún. 20. 15:35
 17/54 anonim ***** válasza:
23%

"Persze én még véletlenül sem gondolom azt, hogy nem feltétlen úgy történt ahogy le van írva,"

Pedig nem úgy történt.

2015. jún. 20. 15:43
 18/54 A kérdező kommentje:

Nem úgy történt: te állítod

Úgy történt: történelem állítja...én inkább neki hiszek.

2015. jún. 20. 15:58
 19/54 anonim ***** válasza:
60%

Kedves kérdező!

Nagyapád barátja szemtanúja volt a "történteknek"? Kétlem.

Éppen ez a baj, hogy rengeteg "történet" terjeng, ami könnyen cáfolható. Lásd a Léderer históriát. Csak náhány perc kellett, hogy megtaláljam az érintettekkel a korábbi riportokat. Ezek csak szítják az ellentéteket.

S mint mondám, a "költői" túlzás nem használ az igazságnak.

2015. jún. 20. 15:59
 20/54 anonim ***** válasza:
36%
2015. jún. 20. 16:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!