Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lesz még Erdély Magyarországé?!

Lesz még Erdély Magyarországé?!

Figyelt kérdés

#Magyarország #Erdély #Trianon #Igazságot a Magyar népnek
2015. jún. 8. 16:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
Miért, ki másé lehetne még?
2015. jún. 8. 19:00
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
Békés eszközökkel,nyilván nem.Tehát vagy elfogadja az ember,hogy "elbánt velünk a történelem",vagy bízik benne,hogy csak összeomlik az EU,szétesik a NATO és lesz végre egy jó kis háború.Hátha most a győztesek oldalán leszünk.Tetszik egy ilyen "lehetőség"?Nekem nem igazán.
2015. jún. 8. 22:46
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

"Erdélyi magyaroktól."

Aham, tehát semmiféle bizonyítékod -ahogy gondoltam- nincs rá. Tudod mit, én meg azt hallottam, hogy az erdélyi magyarok szerint sokat javult a helyzetük az EU csatlakozás óta, és ezt is erdélyi magyarok mondták.

2015. jún. 9. 07:43
 14/15 anonim válasza:
"Othonrol" konnyu beszelni! de tudnatok milyen tapasztalni is azt h a romanok nagyja mikor radnez mar a szemebol olvasod h "unguru"("a magyar"). De megbannatok ha visszacsatolnak Erdelyet! Van fogalmatok rolla h menyi roman van meg varadon is ami elegge kozel van a hatarhoz! Ma szekelyfoldon is egyre szaporodnak... sztem ennek az alomnak lottek! pedig jo lenne Othoninak erezni magunkat! :(
2015. júl. 1. 22:39
 15/15 anonim ***** válasza:
A nyolcas válaszoló a leglényegretörőbb!
2023. márc. 19. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!