Szerintetek bejut a Jobbik a Parlamentbe? Remélem nem. Szerintem a befutók FIDESZ 58%, MSZP 32%, Jobbik 4%, SZDSZ-MDF 4%, egyéb 2%
A Magyar Gárda ruhája fekete fehér.
Látom újabb szintet ütött a tájékozottságod.
Mondom, várjuk a bizonyítékokat, mert én meg a Mesterházyt és az Orbánt láttam bankot rabolni.
De most komolyan... ez teljesen nonszensz...
Szerinted pl egy LMPs "LMP dzsekibe" menne kopogtatót lopni?
19:33 az a baj, hogy van egyenruhátok,amúgy meg a fekete-fehér tiltón van, de látom ti nem értetek a szép szóból.
A komment megírásának időpontja: ma 19:52
Akkor mostantól öltönybe se megyek sehova. Remélem érted, hogy mire írtam ezt.
A kérdező kommentje:
Felhomályosítom a tisztelt ékesszólókat! Egy kis heves megyei faluban lakom. A jobbikos tagok itt egy kis kocsmában politizálgatnak, iszogatnak, innen járnak postaládákat feltörni, stb. Jobbikosok törték fel, mert ebben a faluban mindenki utálja őket és mivel senki sem ad nekik kopogtatócédulát így ellopják. A ruha nem sokat tesz hozzá a dologhoz, lényegtelen.
Magyarán mondva állításod szerint a jobbikosok a Magyar Gárda egyenruhájában járják a várost és 750 postaládát készülnek feltörni, illetve már neki is láttak.
Ugye? Egyébként elég szépen töröd a magyar nyelvet.
Most akkor a ruha mekkora szerepet tölt be?
Azt állítod, hogy az buktatta le őket. "A ruha nem sokat tesz hozzá a dologhoz, lényegtelen."
Komolyan, akkor hogy is van ez?
Akkor magyarán mondva a helyi Jobbik tagok (?) állításod szerint kocsmázás után a falut járják a Magyar Gárda mellényébe, és postaládákat törnek fel kopogtatócédulákért.
Csak sikerült 3 oldal alatt összehozni valami konkrét vádat...
A tényeket lehet bizonyítani. Várjuk.
Megjegyzem, a Julcsi néni látta nem elég, mert mint ahogy mondtam, én meg Mesterházyt és Orbánt láttam bankot rabolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!