Szerintetek mit dolgoznak az MTA kimondhatatlan, megjegyzhetetlen nevu intemenyeiben az emberek?
"Ooo egyem az aggodo lelkedet!!! Ne izgulj miattam, en egeszsegesen elek mindenreggel, makolaj vagy tokmagolaj a tonkolykenyerhez, 1 egesz citrom, plusz zold alma a min. Per nap."
Egészségedre!
"Nem felejtettem el magyarul az elmult 5 evben (nemtudom mibol gondolog a 4et, a kodos albion stimmel) anyway,"
Legyen öt, lefelé kerekítettem. Bocs!
"csak a tableten autocorrect van es a reggeli kave elotti idomet szenteltem ennek a posztnak ( igy almosan nem ellenorzom le az egeszet ujbol, de a szoveg kontextusbol kivehetted a mondanivalot)."
Persze ki lehet bogozni, ha akarom, de én is csak a kávé előtti időt szentelem ennek.
"A protekciorol annyit, hogy mindenhol van ez fact. De a meret nem minegy, nem mindegy tudod, hogy a poziciora keresnek embert, vagy az embernek poziciot, es itt van Hun nagyon elcssuszva, meg Nyugaton egy-egy komoly helyen max 10% a protekcios, addig otthon 10% a szakmabeli es ok viszik a hatukon az egesz kupacot, de ha barkinek ezt folveted, fel van haborodva, hogy megkerdojelezed a munkajanak a letjogosultsagat."
Ebben is lehet igazad, munkahelye és beosztása válogatja.
Mérnökként azt tapasztalom, hogy nem lehet lébecolni, vagy tudsz vagy mehetsz nincs középút. (bár itt is vannak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!