Akik bele vannak őrülve ezekbe a furcsa gagyi Japán (? ) kimondhatatlan nevű karakterekbe és történetekbe (Fukumuku meg Miyo meg Naruto meg Zuzu meg mittudom én) ezek normálisak? Vagy ez valami agymosás?
Nemtudom, régen én is csak animét néztem, de mára már több doramát (japán-koreai élőszereplős sorozat) és keleti filmet töltök le , mint animét
30/F
Mondjuk tény hogy általában nagyon részlesen ki van dolgozva az animáció, a szemek nagyobbak ami sokaknak nem tetszik, de érzelem kifejezésre jó megoldás (magyarországon is régebben mondták, hogy a "szem a lélek tükre" ugyebár)
Egyébként szerintem amerika után nagyságrendekkel többen rajonganak mint japán után úgy érzem, de tágabb értelemben dél-kelet ázsia egyre inkább jön fel gazdaságilag, amerika és nyugat európa egyre nagyobb válságban van, nem csoda hogy kulturálisan is jönnek be.
Szerintem nincs olyan hogy egy műnem "egyszerűen jó" vagy egyszerűen rossz".
Emberek vannak, akik bizonyos műnemeket/műfajokat szeretnek vagy nem szeretnek.
Azonkívül vannak emberek akik megértik azt hogy valaki más műnemeket szeret mint ő van aki nem (a "kérdező" nem érti)
Tisztázzuk: az anime egy műnem, azon belül vannak műfajok, az anime a Japán/Ázsiai kultúrális világ része (a másik nagy kultúrális világ az Amerikai/Európai), és Magyarországon inkább viszonylag kevés animés van (kevés az "átérdeklődő") még nyugat európához mérten is.
Köszönjük szépen normálisak vagyunk!
Nem értem ,hogy az emberek miért ítélnek el mindent elsőre... lehet te nem szereted de sok ezren meg igen.A társadalomban minden embercsoport más meg kellene értened ezt a helyett hogy leszólod azt amit nem ismersz. Az értelme az,hogy így érezzük jól magunkat ilyenek vagyunk és nem rejtegetjük. Van még kérdés..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!