Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ad ki furcsa, hangos,...

Miért ad ki furcsa, hangos, rezgő hangot a számítógépem videónézés közben és utána miért fagy le?

Figyelt kérdés
Néhány napja, akár indavideón, akár youtube-on nézek egy videót vagy hallgatók vmi zenét, a kb. 10 perces videó megáll elkezd hangosan rezegni az egész gép, majd lefagy, az egeret nem lehet mozgatni semmi... vagy várok, és kb. 2-3 perc múlva újraindul magától, vagy újraindítom a gépet és akkor úgy tudom nézni. Viszont egy bizonyos idő múlva vagy egy másik videónál újra megcsinálja! Mi lehet a probléma? Hogyan tudnám megoldani? Köszönöm az értelmes válaszokat előre is. Remélem azért valamennyire érthető voltam.
2013. nov. 22. 00:20
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem itt winyo probléma lesz.

szedd le, a hard disk sentinelt és nézd meg hogy mennyi a hibás szektor.

2013. nov. 22. 00:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak annyi a gondja hogy túlmelegszik a sok portól. Takarítsd ki valami ecsettel vagy fúvóval és nem lesz gond.
2013. nov. 22. 01:07
 3/5 csacsi2 ***** válasza:
Egyet értek, takarítsd ki. Por fogja a ventillátort és rezeg, nem tud felpörögni ezáltal túlmelegszik.
2013. nov. 22. 08:33
 4/5 A kérdező kommentje:
remélem csak ez a probléma, köszönöm a válaszokat :)
2013. nov. 22. 09:01
 5/5 gothicfan válasza:
megoldódott ?
2015. máj. 31. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!