Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért jelölnek újabban teljese...

Miért jelölnek újabban teljesen idegen, kimondhatatlan nevű egyének a facebookon?

Figyelt kérdés
Vannak olaszos, arabos hangzású nevek. Mit állíthattam be rosszul, hogy ilyenek megtalálnak? Vagy ezeket ajánlja valaki? Ajánlást nem lehet letiltani?
2014. aug. 29. 10:07
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha van kínai is, az én voltam, bocsi! :)

Egyébként nyugodtan visszajelőlhetsz, nem eszlek meg ha nem vagy kutya.

2014. aug. 29. 10:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi, de miért csináljátok? :-D Van aki visszaigazol?
2014. aug. 29. 10:25
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez vicc volt, de ezek szerint nem túl jó. :)

bár a facebookos nevem valóban kínai, vadidegeneket nem szoktam jelölni. Még az ismerősök sem jelölnek néha vissza, hiába van kiírva a közös ismerősök száma. Egyébként meg nem is bánom, hozzám azért kell némi nyitottság, ha ez nincs meg úgyis felesleges az egész. :)

2014. aug. 29. 10:49
 4/10 csacsi2 ***** válasza:
miért lett törölve a hozzászólásom?!?! Semmi olyat nem írtam..
2014. aug. 29. 11:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Gondolom a Farmvill ben kell neki valami kuldeni. (lehet hulyeseget mondtam)
 6/10 A kérdező kommentje:
Értelek. Én is úgy vagyok fent, hogy bár nem kínai, de alapból a régi ismerőseim nem ismernek rám egyből. Nem is akarom.
 7/10 A kérdező kommentje:
Miért? Mit írtál csacsi? Elküldheted privátban is. Egyik nap én is így voltam, hogy semmi olyant nem írtam, mégsem tudtam elküldeni a hozzászólásomat.
2014. aug. 29. 11:04
 8/10 csacsi2 ***** válasza:
100%

Lehet vírus miatt lettél célpont.

Futtasd le ezt:

Malwarebytes

[link]

közösségi oldalak nem tudják hogy te mit szeretnél megosztani, ezért javaslom állítsd be az olédalon a biztonsági szintet ,adatvédelmet:

[link]

Mégegyszer nem írom le! Supportnak meg üzenem, hogy olvassák el a választ mielőtt törölnék, különben tisztességtelen az eljárás!

2014. aug. 29. 11:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Tényleg nem írt semmi rosszat, és sem értem hogy hova lett.
2014. aug. 29. 11:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Off: Megesik, hogy éppen olyan kedve van a modinak, és -mivel sokszor sajnos szakmai szempontból nem tudja értelmezni a választ- egyszerűen törli. Fellebbezés, indok meg nincs.

G.

2014. aug. 29. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!