Miért jelölnek újabban teljesen idegen, kimondhatatlan nevű egyének a facebookon?
Ha van kínai is, az én voltam, bocsi! :)
Egyébként nyugodtan visszajelőlhetsz, nem eszlek meg ha nem vagy kutya.
Ez vicc volt, de ezek szerint nem túl jó. :)
bár a facebookos nevem valóban kínai, vadidegeneket nem szoktam jelölni. Még az ismerősök sem jelölnek néha vissza, hiába van kiírva a közös ismerősök száma. Egyébként meg nem is bánom, hozzám azért kell némi nyitottság, ha ez nincs meg úgyis felesleges az egész. :)
Lehet vírus miatt lettél célpont.
Futtasd le ezt:
Malwarebytes
közösségi oldalak nem tudják hogy te mit szeretnél megosztani, ezért javaslom állítsd be az olédalon a biztonsági szintet ,adatvédelmet:
Mégegyszer nem írom le! Supportnak meg üzenem, hogy olvassák el a választ mielőtt törölnék, különben tisztességtelen az eljárás!
Off: Megesik, hogy éppen olyan kedve van a modinak, és -mivel sokszor sajnos szakmai szempontból nem tudja értelmezni a választ- egyszerűen törli. Fellebbezés, indok meg nincs.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!