Mi bizonyitja hogy a 2001. szeptember 11-i terrortámadás átverés volt?
Miért ne tudná megölni? Lincolnt szintén lelőtték. Garfieldet és McKinley-t úgyszintén. Volt még számtalan gyilkossági kísérlet is. Az elnököt nem védi áthatolhatatlan energiapajzs ám, ugyanúgy meghal egy golyótól mint minden más ember :)
A géppuska-érvelés szintű agymenést pedig inkább el se kezdd. Nem fogjuk itt egyenként megválaszolgatni az összes hülyeségedet, itt megtalálod mindre a választ: [link]
Értem....
Akkor ezek szerint amit a kormányok mondanak,vagy amit el akarnak hitetni az emberekkel,azt mindent el kell hinni.Rendben.Ahogy te lehülyeségezted a véleményemet,úgy én is mondhatom,élj te is a saját kis hülyeségeiddel!
Ja,egyébként,ha még nem olvastad volna....
Szerintem mi soha nem voltunk barátok,mint ahogy most se vagyunk azok.
Nem megfutamodtam,csak ha egyszerűen lekezelően beszéltek arról,aki más véleményen van,mint ti,akkor nincs értelme normális keretek között vitázni.
Én tiszteletbe tartom a te,és mindenki véleményét,ezzel szembe nézd meg a véleményed hangvételét...
És ezek után megkapom tőletek,hogy megfutamodtam...
Én nem az az ember vagyok,aki azért jár fórumozni,hogy a másikat lehurrogja,és belekössön.Ha nincs kivel beszélgetni,azt sajnálom.
"Ahhoz képest egy repülőgépbecsapódás kisebb dolog,és mindkettő összeomlik,ráadásul pontosan úgy,mint egy irányított robbantásnál szoktak dőlni az épületek!!"
Nem a becsapodas miatt omlott ossze hanem a becsapodas es a tuz egyuttes hatasa miatt.
"A tűzoltók és a szemtanúk az omláskor szabályos időközönkénti robbanásról számoltak be..."
Nem voltak semmilyen robbanasok. Amikor egy ekkora epulet magaba roskad, eleg komoly zaj van. Amikor eltornek a baromi vastag aceloszlopok, akkor azoknak olyan hangja van mint a robbantasnak.
Hová lett az épületbe öntött több ezer tonna beton?Hogy tud elporladni az összes csak azért,mert osszeomlik?Linkelj be egy olyan képet is,ahol nagy betontömbök vannak,nem acél,,hanem beton!!"
Ez az epulet nem betonbol volt, hanem acelvaza volt.
"az összes vadászgépet kivisszük gyakorlatozni"
Nem vittek ki az osszeset, a masodik repulo becsapodasa utan par perccel erkeztek oda a vadaszok.
"Minden elégett a repülőből,egy deka emberi maradványt,bőröndöt,semmit nem találtak,mert minden elégett a robbanásba."
Ez nem igaz, nem tudom honnan szedted.
72%
Ne vitatkozz velük, látod, hogy analfabéták a biztonságtechnikához, ehhez képest úgy osztják az észt, mintha 30 évet lehúztak volna a szakmában.
És a becsapódás helyén,ahol először kezdett el önmagába roskadni mindkét torony,szóval itt pontosan egyszerre tört el vagy olvadt meg az épületek vázainak mind a négy ,vagy nem tudom hány tartóoszlopa?Mert egy épület akkor roskad magába,ha egyszerre történik a súly megtartásának a megszűnése.Szinte másodpercre pontosan??Mindkét toronynál?
Mert ha akár csak a egyik tartóoszlop is állva maradt volna,akkor már nem önmagába roskad,hanem oldalra borul.
Na jó,hagyjuk....
Egyébként én is tudom,hogy az épületek váza acél volt tűzálló borítással!!De én nem is a vázról beszéltem,amikor e betondarabokat firtattam..Vagy szerinted a modern építkezésbe minden acél,beton nincs i?Hogyne lenne,nem is kevés...
Na mindegy,legyen igazatok,azok a csúnya arabok voltak,mint mindenért ők a hibásak,Amerika meg a jó,a védelmező....off
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!