Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi bizonyitja hogy a 2001....

Mi bizonyitja hogy a 2001. szeptember 11-i terrortámadás átverés volt?

Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 14:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:
60%
es meg nekem van annyi eszem mint egy 13 evesnek.xD te tenyleg nem fogod fel azt hogy lehetetlen hogy nincs SOKKAL TOBB FELVETEL A PENTAGONROL.szoval nincs ilyen hogy 1 felvetel van rola,hagyd mar abba ezt a kornak megfelelo minosegu maszlagot.arrol beszelj hogy hogy lehet hogy 1 kamera 1 hulladek minosegu felvetele van csak meg?holott ott sztem ha nem 3tucat volt akkor 1 sem.de majd utananezek.tehat adott egy szuperhatalom vedelmi miniszteriumanak 1 felvetele ami egy sarki grocerie store kamerazottsagaval egyenerteku.ezt te komolyan beveszed????????39 eves letedre...szanalmat erzek irantad.
2015. márc. 6. 15:42
 32/87 anonim ***** válasza:
61%

Szerinted egy biztonságtechnikus nem tudja mi volt 2001-ben a realitás?:D

Én informatikus vagyok, nagyon jól emlékszem a 20-40 gigás vinyókra, az 1000 MHZ Celeron/Pentium procikra, az üstökös borítóval ellátott Philips Cd-re, a 64 megás MP3 lejátszókra meg a többire...

De már írtam privátot ennek a technikusnak, ha jól tudom 2000 óta van a szakmában, szal jobb ha realizálod a 2001-es évet, mert nagy pofára esés lesz a vége:)

Majd neki magyarázd meg, hogy a turisták jobb gépekkel szaladgáltak, mint, ami a Pentagonnál volt.;)

Megyek, pattogtatom a kukoricát.

2015. márc. 6. 15:47
 33/87 anonim ***** válasza:
60%
informatikus faszi: hagyjad,hiaba ezek az emberek tipikusan azok akik a hireket olvasva,es a hivatalos verziokban sosem ketelkedve ternek nyugovora.es persze mindig igazat mondanak a politikusok es Bush papa stb.hisz miert hazudnanak?hisz olyan josagosak nem?annyira fantasztikus emberek,csak is azon faradoznak hogy neked es nekem es mindenkinek jobb elete legyen es minden jo legyen...-.-"""""
2015. márc. 6. 15:53
 34/87 anonim ***** válasza:
16%
ha most megnezel egy lopasos felvetelt egy boltban, kb szarabb a minosege a videonak, mint a wtc-s. es ez 2015, nem 2001. de te csak hajtogasd tovabb a retardalt szoveged
2015. márc. 6. 15:56
 35/87 anonim ***** válasza:
58%

Kössz a privátot!

Igen, látom, még mindig vannak ilyen emberek, akik fittyet hánynak arra, hogy totál nem értenek/nem járatosak az adott területhez/en.

Az ilyenekkel meg nem lehet vitázni, mert hogyan is?

Én ezzel már nagyon nem kívánok mit csinálni, maximum holnap megmutatom a kollégáknak, esetleg a főnöknek, hogy ha szüksége van "képzett" munkaerőre, akkor hol kell keresnie;)

Ha jól látom a biztonságtechnika mellett építész/építőmérnök is egyben, minden a kisujjában van.

Az előttem lévőnek még annyit, hogy ha ilyenbe belefutsz az azért van, mert:

1.Használtan vette valakitől, aki csődbe ment/lecserélte a rendszerét.

2.Az E-Bay-ről rendelte 200 forintért kínaiktól, ingyen kiszállítással és pont leszarja, hogy milyen a minőség, ő bízik a kamera elrettentő erejében.

És utoljára: Igaz, amit leírtak, hogy

2001-ben a Magyarországon található, az állam ellátása szempontjából bla bla bla objektumok is komolyabb rendszerrel voltak biztosítva, mint amit itt be akartak adni az amcsik.

De ha nektek jó abban a hitben élni, hogy egy tetves kamera volt felszerelve, az is egy közel 20 éves technológiát képviselt, mindezt a Pentagonnál, hát legyen!;)

2015. márc. 6. 16:31
 36/87 anonim ***** válasza:
69%
Az biztos, hogy egyrészt ezzel tényleg meglett az a bizonyos "új Pearl Harbour" amit akkor már sokan hiányoltak, másrészt valakik igen nagyot kaszáltak a tornyok leomlásával. A tornyok azbesztmentesítésre voltak ítélve, amit egyszerűen lehetetlen lett volna kivitelezni. Erre közvetlenül a tragédia előtt Silverstein átvette az épületeket és rögtön kiegészíttette terrortámadás esetére is az épületek biztosítását és lecserélte az egész biztonsági csapatot. A WTC7 sorsáról pedig ő maga vallott egy interjúban, nem titok hogy ők rendelték meg annak a robbantását a tragédiákra hivatkozva. Ez tipikusan egy olyan sztori, hogy van bizonyíték, nincs bizonyíték, nem a lóláb, hanem az egész ló lóg ki a történetben.
2015. márc. 6. 16:55
 37/87 anonim ***** válasza:
69%
Hát ja. Kennedyt meg egy félőrült lőtte le a tankönyvraktárból... Egyszerre három irányból...
2015. márc. 6. 17:04
 38/87 anonim ***** válasza:
0%
Nem elég a wtc, még a Kennedys konteókkal is le akartok égni? Vadász, vadász...
2015. márc. 6. 18:09
 39/87 anonim ***** válasza:
0%
A kamerák már csak olyanok, hogy egy magas pontra vannak függesztve, és lefelé néznek. Nem az eget lesik hogy mikor jön egy repülő. Ennyire egyszerű.
2015. márc. 6. 18:21
 40/87 anonim ***** válasza:
25%

"Ha jól látom a biztonságtechnika mellett építész/építőmérnök is egyben, minden a kisujjában van. "

Egyik sem, viszont kb 16 eve gyakorlo gepesz tervezomernok vagyok, ugyhogy azt gondolom eleg jol fel tudom merni egy ilyen dolog muszaki hatteret.

Amikor a kisiskolasok bizonygatjak hogy szerintuk hany kameranak kellett volna a Pentagonban az esemenyeket venni, nulla jelentosege van a tenyek szempontjabol.

2015. márc. 6. 19:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!