Mi bizonyitja hogy a 2001. szeptember 11-i terrortámadás átverés volt?
Szerinted egy biztonságtechnikus nem tudja mi volt 2001-ben a realitás?:D
Én informatikus vagyok, nagyon jól emlékszem a 20-40 gigás vinyókra, az 1000 MHZ Celeron/Pentium procikra, az üstökös borítóval ellátott Philips Cd-re, a 64 megás MP3 lejátszókra meg a többire...
De már írtam privátot ennek a technikusnak, ha jól tudom 2000 óta van a szakmában, szal jobb ha realizálod a 2001-es évet, mert nagy pofára esés lesz a vége:)
Majd neki magyarázd meg, hogy a turisták jobb gépekkel szaladgáltak, mint, ami a Pentagonnál volt.;)
Megyek, pattogtatom a kukoricát.
Kössz a privátot!
Igen, látom, még mindig vannak ilyen emberek, akik fittyet hánynak arra, hogy totál nem értenek/nem járatosak az adott területhez/en.
Az ilyenekkel meg nem lehet vitázni, mert hogyan is?
Én ezzel már nagyon nem kívánok mit csinálni, maximum holnap megmutatom a kollégáknak, esetleg a főnöknek, hogy ha szüksége van "képzett" munkaerőre, akkor hol kell keresnie;)
Ha jól látom a biztonságtechnika mellett építész/építőmérnök is egyben, minden a kisujjában van.
Az előttem lévőnek még annyit, hogy ha ilyenbe belefutsz az azért van, mert:
1.Használtan vette valakitől, aki csődbe ment/lecserélte a rendszerét.
2.Az E-Bay-ről rendelte 200 forintért kínaiktól, ingyen kiszállítással és pont leszarja, hogy milyen a minőség, ő bízik a kamera elrettentő erejében.
És utoljára: Igaz, amit leírtak, hogy
2001-ben a Magyarországon található, az állam ellátása szempontjából bla bla bla objektumok is komolyabb rendszerrel voltak biztosítva, mint amit itt be akartak adni az amcsik.
De ha nektek jó abban a hitben élni, hogy egy tetves kamera volt felszerelve, az is egy közel 20 éves technológiát képviselt, mindezt a Pentagonnál, hát legyen!;)
"Ha jól látom a biztonságtechnika mellett építész/építőmérnök is egyben, minden a kisujjában van. "
Egyik sem, viszont kb 16 eve gyakorlo gepesz tervezomernok vagyok, ugyhogy azt gondolom eleg jol fel tudom merni egy ilyen dolog muszaki hatteret.
Amikor a kisiskolasok bizonygatjak hogy szerintuk hany kameranak kellett volna a Pentagonban az esemenyeket venni, nulla jelentosege van a tenyek szempontjabol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!