Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi bizonyitja hogy a 2001....

Mi bizonyitja hogy a 2001. szeptember 11-i terrortámadás átverés volt?

Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 14:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
31%

Jól van 60%, majd ha nem személyeskedsz, hanem tudsz válaszolni a kérdésekre, akkor írj.

Addig csak még nagyobb hülyét csinálsz magadból.

Szerencsére már mások is észrevették.

2015. márc. 6. 15:16
 22/87 anonim ***** válasza:
67%
na igen az a legjobb az egeszbe hogy a Pentagon kornyezeterol 1 azaz 1 minosithetetlen minosegu videofelvetel talalhato.gyakorlatilag a sz@@ros parlament Pesten jobban volt figyelve!? na neeeeXDD ez a 21.szazad legnagyobb showmusora volt.legmelyebb reszvetem az elhunytak irant,es legmelyebb tiszteletem a mentos,tuzolto,rendor embereknek akik akkor es ott kotelesseguket teljesitettek.
2015. márc. 6. 15:19
 23/87 anonim ***** válasza:
21%
az hogy leirom hogy hulye vagy meg nem szemelyeskedes, pusztan tenymegallapitas.
2015. márc. 6. 15:21
 24/87 anonim ***** válasza:
28%

"azaz 1 minosithetetlen minosegu videofelvetel "

2001-ben ugye szerinted minden tele volt olyan kamerakkal, amik sokkal jobb minosegu felveteleket csinaltak, ugye?

hany eves vagy?

2015. márc. 6. 15:22
 25/87 anonim ***** válasza:
69%

1.Végülis csak annyi, hogy a tornyok fokozatosan omlottak össze:)

2.Jaja, semmi.

3.Azokon a képeken csak egy lyuk van meg romok, amit még mindig csináltatott egy bomba is.

De a videót még mindig nem látom.

2001 írtunk.

Érdekes, egy turista az akciós, leértékelt kézi kamerával simán tudta rögzíteni a WTC-be csapodást, de a Pentagonnak nem volt arra technikája, hogy ilyet vásároljon és használja is.

Ahha, értem, mesélj még!:D

Jókat nevetek!;)

2015. márc. 6. 15:22
 26/87 anonim ***** válasza:
29%

1. ? Ertelmetlen amit irsz

2. Nem tudsz egy logikus okot mondani

3. Ott vannak a roncsok es, egy bomba hogyan prdukal pl. osszegetett repulogepmotorokat egy epuletben?

Az emlitett video egy parkolo megfigyelokameraja volt, a kor szinvonalanak megfelelo felbontassal. A turistaknak teljesen mas kamerai voltak, es ertelem szeruen a pentagon ezen oldalan nem voltak turistak..

2015. márc. 6. 15:27
 27/87 anonim ***** válasza:
61%
nem mindegy hany eves vagyok?:) te vilagtalan,keress fel egy biztonsagtechnikust,majd elmagyarazza hogy mi a helyzet a kamerak haza tajan.itt ezen az oldalon is valaki akinek ez a szakmaja mondta hogy ez kivan zarva hogy a Pentagonrol az a videonak nem nevezheto valami az egyetlen felvetel.de mondom keress fel egy biztonsagtechnikust mutasd meg neki ezt a videot es kerdezd meg tole hogy letezik e az hogy egy ilyen szintu epuletrol egyetlen homalyos hulladek mozgokep van...-.-"
2015. márc. 6. 15:28
 28/87 anonim ***** válasza:
63%

1-2.Látszik, hogy nem értesz hozzá.

3.Úgy, hogy simán odaszállítod, nem egy nagy kaland.

Jó, tehát szerinted a turistáknak jobb kamerái voltak mint a Pentagonnak???:D

Mi az, hogy a kornak megfelelő???

A mobil eszközök általában mindig kevesebbet tudnak, mint az inmobilak.

Ennyire ostoba nem lehetsz:D

2015. márc. 6. 15:31
 29/87 anonim ***** válasza:
29%

"nem mindegy hany eves vagyok?:) "

Nekem mindegy, eszed annyi mint egy 13 evese. Annyit sem fogtal fel, hogy tok mindegy mint mond MA egy biztonsagtechnikus, a lenyeg az hogy mi volt a muszaki realitas 2001-ben.

Mivel en 39 eves vagyok, es 2001-ben mar dolgoztam, ezert emlekszem arra hogy mi volt akkor. Akkoriban az egeszet vegigkovettem, olvastam a jelenteseket, a kapcsolod cikkeket, kepeket. Persze mar akkor elobujt a sok konteos idiota a robbantasos elmeletekkel es a tobbivel...

Nekem egyedul az UA 93 volt gyanus, ott el tudom kepzelni hogy valojaban lelottek. De erre sincs semmifele bizonyitek, fel sem merult altalanosan.

2015. márc. 6. 15:36
 30/87 anonim ***** válasza:
32%

1. De, ugy latszik hogy en ertek hozza, te nem. Milyen jelei vannak szerinted annak hogy robbantottak?

Ertem, tehat robbantottak a Pentagonnal, aztan pedig odaszallitottak a roncsokat. Logikus :)

Nezz mar meg legyel olyan jo nehany biztonsagi kamerat, hogy milyen felbontasuk van, optikai tulajdonsagaik esatobbi.

Valamint probalj meg egy kezikamera adatmennyiseget a nap 24 orajaban rogziteni es archivalni, es nezd meg mekkora tarolo kell hozza. Akkoriban MiniDV kezikamerak voltak a jellemzoek, meg a VHS rendszeruek, egy orat tudtal jellemzoen rogziteni, ami tobb gigabite adatot jelentett. A megfigyelokameraknal ez az adatmennyiseg hamar megtoltotte volna a rendelkezesre allo helyet...

2015. márc. 6. 15:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!