Mi bizonyitja hogy a 2001. szeptember 11-i terrortámadás átverés volt?
Jól van 60%, majd ha nem személyeskedsz, hanem tudsz válaszolni a kérdésekre, akkor írj.
Addig csak még nagyobb hülyét csinálsz magadból.
Szerencsére már mások is észrevették.
"azaz 1 minosithetetlen minosegu videofelvetel "
2001-ben ugye szerinted minden tele volt olyan kamerakkal, amik sokkal jobb minosegu felveteleket csinaltak, ugye?
hany eves vagy?
1.Végülis csak annyi, hogy a tornyok fokozatosan omlottak össze:)
2.Jaja, semmi.
3.Azokon a képeken csak egy lyuk van meg romok, amit még mindig csináltatott egy bomba is.
De a videót még mindig nem látom.
2001 írtunk.
Érdekes, egy turista az akciós, leértékelt kézi kamerával simán tudta rögzíteni a WTC-be csapodást, de a Pentagonnak nem volt arra technikája, hogy ilyet vásároljon és használja is.
Ahha, értem, mesélj még!:D
Jókat nevetek!;)
1. ? Ertelmetlen amit irsz
2. Nem tudsz egy logikus okot mondani
3. Ott vannak a roncsok es, egy bomba hogyan prdukal pl. osszegetett repulogepmotorokat egy epuletben?
Az emlitett video egy parkolo megfigyelokameraja volt, a kor szinvonalanak megfelelo felbontassal. A turistaknak teljesen mas kamerai voltak, es ertelem szeruen a pentagon ezen oldalan nem voltak turistak..
1-2.Látszik, hogy nem értesz hozzá.
3.Úgy, hogy simán odaszállítod, nem egy nagy kaland.
Jó, tehát szerinted a turistáknak jobb kamerái voltak mint a Pentagonnak???:D
Mi az, hogy a kornak megfelelő???
A mobil eszközök általában mindig kevesebbet tudnak, mint az inmobilak.
Ennyire ostoba nem lehetsz:D
"nem mindegy hany eves vagyok?:) "
Nekem mindegy, eszed annyi mint egy 13 evese. Annyit sem fogtal fel, hogy tok mindegy mint mond MA egy biztonsagtechnikus, a lenyeg az hogy mi volt a muszaki realitas 2001-ben.
Mivel en 39 eves vagyok, es 2001-ben mar dolgoztam, ezert emlekszem arra hogy mi volt akkor. Akkoriban az egeszet vegigkovettem, olvastam a jelenteseket, a kapcsolod cikkeket, kepeket. Persze mar akkor elobujt a sok konteos idiota a robbantasos elmeletekkel es a tobbivel...
Nekem egyedul az UA 93 volt gyanus, ott el tudom kepzelni hogy valojaban lelottek. De erre sincs semmifele bizonyitek, fel sem merult altalanosan.
1. De, ugy latszik hogy en ertek hozza, te nem. Milyen jelei vannak szerinted annak hogy robbantottak?
Ertem, tehat robbantottak a Pentagonnal, aztan pedig odaszallitottak a roncsokat. Logikus :)
Nezz mar meg legyel olyan jo nehany biztonsagi kamerat, hogy milyen felbontasuk van, optikai tulajdonsagaik esatobbi.
Valamint probalj meg egy kezikamera adatmennyiseget a nap 24 orajaban rogziteni es archivalni, es nezd meg mekkora tarolo kell hozza. Akkoriban MiniDV kezikamerak voltak a jellemzoek, meg a VHS rendszeruek, egy orat tudtal jellemzoen rogziteni, ami tobb gigabite adatot jelentett. A megfigyelokameraknal ez az adatmennyiseg hamar megtoltotte volna a rendelkezesre allo helyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!