Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért fogják fel a népességcsö...

Miért fogják fel a népességcsökkenést társadalmi katasztrófaként, mikor a vagyon egyenlőtlen elosztása bénítja meg a társadalmat?

Figyelt kérdés
A népességcsökkenés,csak egy válaszreakció erre.
2015. febr. 4. 11:06
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

Nem lenne gond az Armani öltönnyel sem,ha nem mások megélhetését veszélyeztetné.

A tőkehalmozás,a végtelen önzés fogja lepusztítani a világot,sajnos.

Lehet nem most,majd pár évtized,évszázad múlva.

De amíg vannak bevándorlók,addig fenntartható ez a rendszer,mert mindig lesz rabszolga.

2015. febr. 4. 12:33
 12/50 anonim ***** válasza:
79%

"A saját életeddel kellene foglalkoznod,nem máséval."

Jó ötlet. Megfogadhatnád. De akkor miért akarod a mások vagyonát szétosztani?

"Ezzel a vadkapitalista rendszerrel hidd el,nem jársz jobban."

De igen, ha tehetséges vagy és szorgalmas, akkor jobban jársz. Egyébként csak a lusta tehetségtelen emberek nevezik vadkapitalistának azt, ami most van. Szerintem csak simán kapitalista.

"Ja,hát persze,biztos megdolgoztak érte,és nem ellopták."

Igen, megdolgoztam azért amim van és nem elloptam. És azt sem szeretném, ha a hozzád hasonlók tőlem lopnák el.

2015. febr. 4. 12:41
 13/50 anonim ***** válasza:

A szegényebb rétegeknél mindig is nagyobb volt és nagyobb lesz a népszaporulat mint a gazdagabb rétegeknél.

Az állami transzfer tehetősebbektől a kevésbé tehetősebbekhez gazdaságélénkítő(fogyasztás által) hatású ami az egész társadalomnak jót tesz(Ez a Német szoc-kapitalizmus alapja).

Valamekkora tőkefelhalmozódás kell a befektetésekhez.

A jelenlegi kapitalizmus átmenet a Német jellegűtől a vad kapitalista irányba de nem értük még el a végpontot.(egy kulcsosítás tandíj....)

2015. febr. 4. 12:55
 14/50 A kérdező kommentje:
12-es te nagyon buta vagy.
2015. febr. 4. 13:11
 15/50 A kérdező kommentje:

Mások vagyona.

Hogyne,a szétlopott,összeharácsolt,korrupció terméke.

2015. febr. 4. 13:11
 16/50 A kérdező kommentje:

Akkor minek van a politikusoknak ennyi gyereke,ha a szegények szaporodnak?

Ezt mondd meg?!

Ja,mert hát úgy is annyit lopnak szét a gyerekeiknek,amennyit nem szégyellnek.

Ne,ezért:)

2015. febr. 4. 13:13
 17/50 anonim ***** válasza:

A politikusok nem fedi le a tehetősebb réteget.

A roma kisebbség szerinted gazdag?

2015. febr. 4. 13:15
 18/50 A kérdező kommentje:

Nem,a kapitalista rendszerrel az jár jól,aki jó helyre született és jó kapcsolatai vannak.

Te egyenese lebutázol rengeteg diplomás embert,akiknek arra nincs pénzük,hogy egy albérletet fizessenek maguknak,mert másoknak 200 milliós ingatlan kell,mert nem elég nekik egy 20 milliós sem.

Mert nem lehet verni a f-szt:)

Lustának nevezni embereket,akik napi 8 órát dolgoznak.

2015. febr. 4. 13:16
 19/50 anonim ***** válasza:
9%
Kérdező, ha szerinted egyeseknek azért nincs pénzük albérletre, mert másoknak 200 milliós lakásuk van, akkor inkább ne firtassuk, h ki a buta...
2015. febr. 4. 13:20
 20/50 anonim ***** válasza:
100%

"Na,valahol itt kezdődik a baj.

A másikkal való foglalkozás."

Te akarod másokét szétosztani.

"A saját életeddel kellene foglalkoznod,nem máséval."

Köszi, én azt teszem. Én írtam ki a kérdést? Te feszegeted más vagyonát.

"Ezzel a vadkapitalista rendszerrel hidd el,nem jársz jobban."

De. Ugyan gyerek voltam a szocializmusban, de ha visszajönne elmennék innen. Ez nekem jobb, bár közel sem tökéletes, van baj elég. De az "átkosnál" jobb.

"Attól nem lesz neked sem több,hogy másoktól elvesznek,ugyanis,az olyanoké lesz,akiknek eddig is volt bőven."

Igen, amíg nem tőlem akarják majd elvenni. De szerencsére az a rendszer nem jön vissza.

"Ja,hát persze,biztos megdolgoztak érte,és nem ellopták."

Igen, a többség megdolgozott a vagyonáért. Tudom, sokaknak ez hihetetlen, mert maguk képtelenek rá, mert ahhoz tanulni, hajtani, lemondani kell, és mivel ők ezt nem tudják önmagukról elképzelni, azt hiszik, mások sem képesek rá. Magyarán: csakis lophatták.

Egy bajod van neked: nem te vagy az a kapitalista. Ha az lennél, nem lenne itt semmi probléma.

2015. febr. 4. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!