Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Valóban az lenne az igazságos,...

Valóban az lenne az igazságos, ha mindenki egyformán sokat vagy egyformán keveset keresne?

Figyelt kérdés
Apósom meglátása szerint. Jól össze is vesztünk rajta. Kíváncsi vagyok mások véleményére is.
2010. febr. 6. 18:11
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de én nem írtam olyat, hogy lenézem a fizikai munkásokat.
2010. febr. 6. 19:56
 22/26 A kérdező kommentje:
Főleg, hogy jómagam is voltam nem kevés ideig fizikai munkás egy varrodában.
2010. febr. 6. 19:57
 23/26 anonim ***** válasza:

Mindenki a foglalkozása felelőségéhez képest keressen! Egy orvoson sok felelőség van, keressen sokat, legyen ami motiválja azt az orvost a 48. óra után is, talán kevesebb műhiba lenne. Egy pedagógus is keressen sokat, mert a gyermekeink élete múlhat a hozzáállásukon. Egy építész is megérdemli a bért, és a jogban dolgozó személyek is. Ne keressenek annyit (senkit nem akarok bántani, de mindenki érzi a minőségbeli különbséget) ,mint egy műkörmös, vagy a szoliban elücsörgő nő.

Felelőséghez mérten!!!

2010. febr. 7. 00:48
 24/26 anonim ***** válasza:
Mindenki annyit keres, amennyit megérdemel, ezért alakult ki a kapitalizmus!
2010. febr. 8. 21:43
 25/26 duhaj ervin ***** válasza:
Vitatkozunk!Ez nem baj! Szerintem a tudást a tapasztalatot mindenképpen honorálni kellene,legyen az szakmunkás,diplomás!Ne legyenek régióbeli különbségek!Mi a minimálbér,a legkisebb öregségi nyugdíj?Beszélhetünk a munkanélküli segélyről is!
2010. febr. 9. 10:15
 26/26 anonim ***** válasza:

A természet törvénye nagyon egyszerű: adj, hogy kaphass! Ezen kéne elgondolkozni, nem azon, hogyan kaphatsz még több, mástól ellopott segélyt!!

Van kapitalizmus, van szabad kereskedés, van demokrácia...minden magadatik, hát használjátok! Jah, nem használjátok? Akkor min csodálkoztok??

2010. febr. 10. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!