Jobbikosoktól kérdezném, akik tartják a rendezvényeket, fórumokat stb. , hogy Egerben miért mindig este 18:00 órától vannak a jobbik rendezvényei, vagy attól jóval később?
Figyelt kérdés
Mert van aki elszeretne menni, de nem tud, mert vagy nem engedik be a szülei mert nagyon késő van, vagy nincs busza !
Miért nem lehetne mondjuk hétvégén 10:00 órától megszervezni, akkor úgy sem dolgoznak az emberek, meg iskola sincsen !
2010. jan. 31. 17:51
21/24 anonim válasza:
Én jobbikos vagyok, igaz, nem egri, haanem budai. Itt a fővárosban is akkor szokták tartani, meg általában máshol is. A válasz egyszerű: 18 óra után már általában végetér a munkaidő, hétvégén valóban még többen érnének rá, de olyankor a szervezők inkább a családjukkal vannak.
23/24 A kérdező kommentje:
Ok köszi :) !
2010. febr. 1. 15:25
24/24 anonim válasza:
18:50, 18:27
Az a helyzet, hogy 18 éves vagyok, van szavazati jogom. Iskola mellett saját vállalkozásunk van. Attól, hogy nem értesz egyet a jobbik programjával még nem kell letaknyosozni a másikat. Így aztán jól megmondod neki! Ezek után vitatkozhatnánk, hogy kinek van több rálátása a dolgokra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!