Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vidéki társaim! Ti felmentek...

Vidéki társaim! Ti felmentek Budapestre október 23-án megnézni a rendezvényeket, megemlékezéseket?

Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem.Ha nagyon akarom,itthon is elmehetek.Azt pedig,hogy Pesten milyen cirkuszok lesznek,megnézhetem a TV-ben is.Az utóbbi években a nemzeti ünnepek nem a megemlékezésről szólnak,hanem politikai csatározások,a másik párt szidása,és a huligánok randalírozása.Ezért kár lenne Pestre menni.
2009. okt. 6. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Én per pillanat pesti vagyok, de még így sem megyek, nemhogy vidékről jöjjek. Tavaly épp akkor este volt dolgom, a fenéből elindulok Budára, a metrón persze nem mondták be, hogy nem közlekedik, csak x megállóig, utána le kell szállni, mindegy, hát átmegyek a nyugatitól villamossal, erre a 4-6ost egyszer csak leállították a rendőrök, mindenütt egy csomó rendőr, meg rendőr autó, nem tudtam átjutni Budára, azt hittem felrobbanok, hogy leállítják a fél várost a hülye október huszonharmadikájuk miatt. Még ide-oda közlekedni sem lehet normálisan, ahhoz meg végképp nincs kedvem, hogy nagy nehezen odajutok, aztán a kordonok mögül meresszem a szemem hátha egyáltalán látok valamit, persze előtte jól átnéznek, nem-e akarok rendet bontani. Aztán meg hazafelé, ugye normálisan közlekedni nem lehet, majd jól belefutok valami tömegoszlatásba, összetaposnak meg kilövik a szemem, hát kösz inkább csinálok egy kakaót és olvasok egy jó könyvet...
2009. okt. 6. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Manapság a nemzeti ünnepekkor inkább a pestiek menekülnek le valahova vidékre, ezt is sikerült már elérni, gratulálok azoknak, akiknek ezt köszönhetjük.

-Egy pesti

2009. okt. 6. 19:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Én tuti nem megyek,nincs kedvem utána pár napot kórházban tölteni a huligánok miatt
2009. okt. 6. 20:12
 5/5 anonim válasza:

Az a baj,hogy a törpe párt és a senki által megválasztott gá-gá gordonka mint mindig minden ünnepet maguknak csinál(nak).

Van 1 jó versem (kis részt belőle leírok ):

Én vagyok a Bajnai

Ti meg ország barmai

Becenevem Libás Gordon

Engem őriz minden kordon

(Utónevem azért Gordon,

Hogy rímeljen rá a kordon)

Vigyáznak rám három helyen

Hogy ne verjétek szét a fejem

Barátom a Luciferi

Jó ismerős: Gyurcsány Feri

(Zsebünk pénzzel ezért teli).

Nem fog rajtam semmi átok,

A magasból tojok rátok!

Kedvenc sün alakzat áll itt,

Ha tiltakozol? – Előállít!

Lelkiismeretem nincsen

Ez nekem a legfőbb kincsem

Nem lehet itt semmi gikszer

Én lettem a főminiszter

Korlátlan a mi jogunk

Ezzel élni is fogunk

Nektek viszont nincsen jog!

Megmondtam, hogy fájni fog! .................

2009. okt. 13. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!