Akik különböző rendezvényeket, főként zenei fesztiválokat, esetleg esküvőket szerveznek, hol tanulnak?
ha mindenképp végzettséget szeretnél hozzá valóban jó az andragógia több helyen van fesztiválszervező/rendezvényszervező szakiránya
végülis nem ártasz magadnak ha elvégzed
de ma már OKJ-s endezvéányszervező képzés is van
amúgy valóban nem feltétlen kell ehhez képzettség. ha jó a szervezőkészséged, jó kapcsolataid vannak,(ez fontos) és ambíciózus vagy akkor diploma nélkül is csinálhatod..
De mondom ha mindenképp akarsz papírt erról akkor jó az andragógia vagy azt hiszem turizmus-vendéglátás szakon is van vmi ilyesmi szakirány..(ez nem 100%)
csak kapcsolatok kellenek
ha pl apuci ismer egy két ismert embert és be tudja protezsálni a pici gyermekét akkor nyert ügyed van
ez általában így megy
nem akarlak elkeseríteni, de ez általában csak ismeretség útján megy
én még soha nem találkoztam olyan álláshirdetéssel a professionön, hogy rendezvényszervezőt keresnek
ja és ha a szigeten akarsz szervezkedni nem árt ha jóban vagy a mindenkori kormánnyal, most például Orbán és Szájer kölyke is kint nyomult szervezőként a szigeten
persze teljesen megérdemelten hiszen a képességeikhez mérten kaptak meló
/az utolsó mondatban ha erős iróniát érzel, nem véletlen/
én sokx látok rendezvényszervező hirdetéseket..
professionön is.
amúgy a suli az előbb említett kapcsolatépítésre is jó
van ismerősöm aki andragógiás volt, és olyan jó gyakorlati lehetőségeik voltak a suliban, h ott jópár emberrel meg tudott ismerkedniendezvények alkalmával, akikkel később tartotta a kapcsolatot.. és a szakmában helyezkedett el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!