Jobbikosoktól kérdezném, akik tartják a rendezvényeket, fórumokat stb. , hogy Egerben miért mindig este 18:00 órától vannak a jobbik rendezvényei, vagy attól jóval később?
Mert van aki elszeretne menni, de nem tud, mert vagy nem engedik be a szülei mert nagyon késő van, vagy nincs busza !
Miért nem lehetne mondjuk hétvégén 10:00 órától megszervezni, akkor úgy sem dolgoznak az emberek, meg iskola sincsen !
Elsőnek: van szavazati jogom, már vagy éve :) !
Élőben is meghallgatnám őket :) !
Az a baj, hogy a jobbikosok fele azért nem megy pártrendezvényekre, mert nem engedik el őket a szüleik...
Komoly párt!
Jóvanmár kérdező, a 19 éveddel ne te osztogass tanácsokat ki mit csináljon.
Először fejezd be a tanulmányaidat, tapasztalj, utána esetleg mérvadó a véleményed, addig egy kis okoskodó, taknyos leszel, ezzel a kioktató stílussal
18:27-nek igaza van és ráadásul poénosan írta le az igazat .
Te marha sokat tudhatsz a világról, a munkáról és mindegy egyéb felnőtt dologról 19 évesen, igaz?
ma 18:27 vagyok
Bocsánat kedves kérdező, nem tudtam hogy ez a link ki van bérelve a jobbikosoknak! Azt hittem már ezt is megvették a zsidók, mint az egész országot! :D:D:D:D
Lassan menned kellene, holnap lehet felelsz valamiből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!