Jobbikosoktól kérdezném, akik tartják a rendezvényeket, fórumokat stb. , hogy Egerben miért mindig este 18:00 órától vannak a jobbik rendezvényei, vagy attól jóval később?
Mert van aki elszeretne menni, de nem tud, mert vagy nem engedik be a szülei mert nagyon késő van, vagy nincs busza !
Miért nem lehetne mondjuk hétvégén 10:00 órától megszervezni, akkor úgy sem dolgoznak az emberek, meg iskola sincsen !
Hát nem ? XD
Jobbikosok hol vagytok már ? Ki menthetnétek már a komcsik közül !
Ez jó, jobbikosoknak szól a kérdés, erre komcsik írogatnak, van MSZP-s, meg Likud Viktoros kérdés, miét nem húztok oda ?
Figyelj kistakony, neked is csak akkor van nagy szád, ha tömegben vagy, mint a cigóknak, Mivel agy te különb náluk?
És még hangoztatod is.
a másik amit meg kéne már tanulnod, amiért téged egy idiótának tartalak nem vagyok komcsi, kikérem magamnak.
De mit is állok le egy olyannal vitázni, akinek még csak most kezd pelyhesedni a töke?!
18:27 te aztán akkora poéngyáros vagy, hogy az már fáj..
Nálunk nem csak a fiamék, de az egész család a jobbikra fog szavazni, bár nem egriek, hanem miskolciak vagyunk és ott szoktunk lenni a rerndezvényeken. Hülyeség, hogy csak a fiatalok szavaznak rá.
Kérlek ne haragudjatok az ilyen megnyilvánulásomért, nem vagyok ilyen ! Nem akartam senkit sem lehülyézni, meg lekomcsizni, meg Én magam is elítélem az ilyen fajta stílust, mint amit én produkáltam az előbb ! De az csak egy kérdés volt, hiszen azért van ez a fórum, hogy kérdezzünk !
Teljesen megértem, amiért indulatosak voltatok velem, na nem mindenki, de a többség az igen !
Sajnálom, rendben ?
Minek b@sztatjátok a kérdezőt? Főleg a korával?
Van szavazati joga, és mivel rosszabb mint mint egy analfabéta élősködő cigányé, vagy egy vénhülyebuzeráns maszopos nyugdíjasé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!