Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jobbikosoktól kérdezném, akik...

Jobbikosoktól kérdezném, akik tartják a rendezvényeket, fórumokat stb. , hogy Egerben miért mindig este 18:00 órától vannak a jobbik rendezvényei, vagy attól jóval később?

Figyelt kérdés

Mert van aki elszeretne menni, de nem tud, mert vagy nem engedik be a szülei mert nagyon késő van, vagy nincs busza !

Miért nem lehetne mondjuk hétvégén 10:00 órától megszervezni, akkor úgy sem dolgoznak az emberek, meg iskola sincsen !

2010. jan. 31. 17:51
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem nektek szól a kérdés, de mit vitatkozzak én itt 2 idiótával ?
2010. jan. 31. 18:53
 12/24 anonim ***** válasza:
17%
Jaj kérdező, még jó, hogy te vagy itt az ész!
2010. jan. 31. 18:55
 13/24 A kérdező kommentje:

Hát nem ? XD

Jobbikosok hol vagytok már ? Ki menthetnétek már a komcsik közül !

Ez jó, jobbikosoknak szól a kérdés, erre komcsik írogatnak, van MSZP-s, meg Likud Viktoros kérdés, miét nem húztok oda ?

2010. jan. 31. 19:02
 14/24 anonim ***** válasza:
20%

Figyelj kistakony, neked is csak akkor van nagy szád, ha tömegben vagy, mint a cigóknak, Mivel agy te különb náluk?

És még hangoztatod is.

a másik amit meg kéne már tanulnod, amiért téged egy idiótának tartalak nem vagyok komcsi, kikérem magamnak.

De mit is állok le egy olyannal vitázni, akinek még csak most kezd pelyhesedni a töke?!

2010. jan. 31. 19:06
 15/24 A kérdező kommentje:
Te szerencsétlen nem is ismersz, hogyan tudod megállapítani rólam, hogy milyen vagyok ? Amíg nem ismered, ne mondj véleményt !
2010. jan. 31. 19:14
 16/24 anonim ***** válasza:
80%

18:27 te aztán akkora poéngyáros vagy, hogy az már fáj..

Nálunk nem csak a fiamék, de az egész család a jobbikra fog szavazni, bár nem egriek, hanem miskolciak vagyunk és ott szoktunk lenni a rerndezvényeken. Hülyeség, hogy csak a fiatalok szavaznak rá.

2010. jan. 31. 19:20
 17/24 A kérdező kommentje:

Kérlek ne haragudjatok az ilyen megnyilvánulásomért, nem vagyok ilyen ! Nem akartam senkit sem lehülyézni, meg lekomcsizni, meg Én magam is elítélem az ilyen fajta stílust, mint amit én produkáltam az előbb ! De az csak egy kérdés volt, hiszen azért van ez a fórum, hogy kérdezzünk !

Teljesen megértem, amiért indulatosak voltatok velem, na nem mindenki, de a többség az igen !

Sajnálom, rendben ?

2010. jan. 31. 19:42
 18/24 anonim ***** válasza:
Én fórum helyett inkább inni megyek délután 6-kor, sőt még reggel 10kor is hétvégén.
2010. jan. 31. 21:22
 19/24 anonim ***** válasza:
Pont azért amiért Hitler is este tartotta a beszédeit..hangulatosabb!
2010. jan. 31. 21:24
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Minek b@sztatjátok a kérdezőt? Főleg a korával?

Van szavazati joga, és mivel rosszabb mint mint egy analfabéta élősködő cigányé, vagy egy vénhülyebuzeráns maszopos nyugdíjasé?

2010. jan. 31. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!