Rasszizmus. Szerintetek a cigány "roma" is lehet rasszista vagy csak a magyar?! Hogy van ez?!
Figyelt kérdés
Azt tapasztaljuk nap mint nap, hogy egy cigány megölt egy magyart, tisztában vagyunk azokkal a kiáltásokkal a romák részéről, hogy "öld meg a magyart" vagy "mocskos magyar". Utána történik pár - természetesen sajnálatos - eset ahol megölnek X cigányt és máris a lehető legrasszistább nép lesz a magyar! De amikor egy cigány megöl egy magyart az csak megélhetési gyilkosság és beilleszkedési probléma. Erről mi a véleményetek?!2010. jan. 24. 21:19
21/26 anonim válasza:
A szóban forgó katolikus hitoktatót ezen felül azzal is megfenyegették az orkok (többször is!), hogy, idézzük, „Fölakasztalak, paraszt, a kapura!”. [link]
Üzenet a járdán: Meghaltok, magyarok! [link]
Nagy-Magyarország pólós lányt vernek és köpdösnek a férgek Kerepesen [link]
Ezer cigány éjszakája: "holnapra megölünk minden magyart" - háborús zóna volt Sajóbábony [link]
Cigány csürhe lincselt halálra egy pedagógust [link]
kérdés?
22/26 anonim válasza:
Olvasd el Balogh Artúr blogját, az egy igazi rasszista cigány-náci blog.
Egyébként meg a cigányok egymás között is gyűlölködők.A beások utálják a kolompárokat, az oláhcigányok a romungrókat és fordítva ........
23/26 anonim válasza:
Nem csak fehérember lehet rasszista....A cigányokat okkal utálják itt,mert a többségük tesz érte...A cigányok jobban utálnak minket ,mint mi őket....És miért is...?Mert nem sok okuk van rá...
24/26 anonim válasza:
Ahhoz képest,hogy gyűlölnek minket,egész jól élősködnek a pénzünkből,legyen ez kiutalt segílyke vagy lopott cucc-
25/26 anonim válasza:
Lehetnek rasszisták! Én félvér vagyok szóval mind2 szemléletet meg tudom érteni. A magyar utálja a cigányt a cigány a magyart. De kérdezem én...én melyiket utáljam jobban? A suliban a magyarok bántottak,hogy "korcs" vagyok...a cigányok meg h. "gizda vagyok,aki magyarnak teszi magát". Szerintem ha jobban tolerálnánk bizonyos szituációknál ezeket el lehetne kerülni. 3 szakmám van...diplomám és mit érek el vele? Hogy lecigányoznak...gondolkozzatok ezen. Nem vagyok ingyen élő és nem tartom magam sem magyarnak sem cigánynak.
26/26 anonim válasza:
bárki lehet rasszista, csak a cigányok IQ-ja megköveteli hogy csak a magyarok lehetnek és senki más... Még az afrikai néger is lehet ha a feketéket felsőbbrendűnek tartja a fehérektől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!