Rasszizmus. Szerintetek a cigány "roma" is lehet rasszista vagy csak a magyar?! Hogy van ez?!
Vegyétek már észre, hogy nem a cigányok a cigány baj forrása hanem azok a politikusok, akik a külföldi példák ellenére is az előnyös megkülönböztetés politikáját alkalmazták és alkalmazzák ma is velük szemben.
Amerikában pl. a négerekkel sem vált be az előnyös megkülönböztetés: segélyezés stb. De a világ egyetlen országában sem vált be ez a dolog. Azok a magyar (magyarországi inkább pontosabb kifejezés) politikusok, akik ilyen tanulságok ellenére is ezt választották, azok vagy nagyon hülyék, vagy pedig DIREKT hoztak ilyen döntéseket, társadalmi ellentétek szítása érdekében.
Mert ha megnézed a cigányokkal szembeni politikai döntések sora oda vezetett, hogy egyedül biológiai fejlődésre ösztönözze a cigányságot, szellemi, erkölcsi, szakmai fejlődésre egyáltalán nem, olyan területeken pont az ellenkezőjére, visszafejlődésre.
Na most a probléma szerintem ott van, mikor a sok hülye magyar ember a cigányokat okolja mindezért és észre sem veszi, hogy micsoda embertelen mocsok szemét dolgokat követnek el őellene és a cigányság ellen is FELÜLRŐL. Oszd meg és uralkodjat játszanak velünk már évtizedek óta. Ugyanilyen mintára szítanak MESTERSÉGES ELLENTÉTET politikai pártok szavazói (Fidesz-MSZP stb.), szomszédos országok lakosságai (ugye a magyar-szlovák "ellentét" újabban) között, de ez elmondható az összes környező országról, de még az idősek-fiatalok ellentét és számtalan más is ide tartozik.
Sok embernek egyszerűen ki kéne már nyitnia a szemét és gondolkodnia, nem csak háborogni meg másokat hibáztatni, feleslegesen energiát pazarolni.
ma 22:27
Azért kívácsi lennék, (remélem nem történik meg), ha az egyik közeli hozzátartozódat megölnék az utcán hidegen, kit hibáztatnál. Azt a primitív cigót, vagy a méghülyébb politikust? Na ?
ma 22:27
Ez már a második kérdés ahova bemásolod ezt a h*lyeséget! Egyértelműen provokátor vagy!
Légyszíves húzz el a k*rva jó édes anyádba, te cigány sz*r.
Ugyan ezt mondtam mikor hallottam a híreket.
Ezeknél a híreknél úgy mindig elfelejtik az elkövetők származását...
22:27-es vagyok
"Ez már a második kérdés ahova bemásolod ezt a h*lyeséget! Egyértelműen provokátor vagy!
Légyszíves húzz el a k*rva jó édes anyádba, te cigány sz*r."
Magyar vagyok te köcsög f*sz. Provokátor meg te vagy, tessék, ezt is kiprovokáltad belőlem.
Amúgy ez az első olyan téma ahova ezt bemásolom. Mert a másikba magamtól írtam. De szerintem belefért ide is, mert sok a hülye ember aki csak annyit tud hozzászólni a cigány témához hogy "ki kell írtani mindet aztat kell csinálni!"
Pontosan nem provokálok, csak gondolkodásra szeretném sarkallani a jónépet. Az én gondolatmenetemet is ugyanúgy el lehet ferdíteni, hogy a "gonosz politikusok" csinálják ezt, és akkor márpedig őket kell felakasztani. Egyszerűen fel kell ismerni mi történik és szervezetten nem hagyni.
Ha meg máshogy gondolod akkor menj irtsd ki a cigányokat, sok szerencsét hozzá.
Ez milyen buta kérdés, akárki lehet rasszista. Te is az vagy, mert feltételezed a cigányokról, hogy ők nem azok.:) De nekik is ugyanolyan emberek, ők is lehetnek rasszisták!:)
Az az igazság, hogy a cigányok sokkal rasszistábbak a magyarokkal szemben.
Rákellene jönni végre,hogy a gyűlölet gyűlöletet szül.Amióta egyes emberek állandón szidják a cigányokat, mindet meg kell ölni,stb,egyre többen rasszisták,a cigányok emiatt lesznek ellenségesek.A városunkban is sok a cigány,de senki nem akarja őket meggyilkolni,ők sem szidják a magyarokat.
A cigány kérdést nem így kellene megoldani.Abban igazatok van,hogya Jogvédőknek meg a politikusoknakk sem így kellene őket védeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!