Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Rasszizmus. Szerintetek a...

Rasszizmus. Szerintetek a cigány "roma" is lehet rasszista vagy csak a magyar?! Hogy van ez?!

Figyelt kérdés
Azt tapasztaljuk nap mint nap, hogy egy cigány megölt egy magyart, tisztában vagyunk azokkal a kiáltásokkal a romák részéről, hogy "öld meg a magyart" vagy "mocskos magyar". Utána történik pár - természetesen sajnálatos - eset ahol megölnek X cigányt és máris a lehető legrasszistább nép lesz a magyar! De amikor egy cigány megöl egy magyart az csak megélhetési gyilkosság és beilleszkedési probléma. Erről mi a véleményetek?!
2010. jan. 24. 21:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
52%

Vegyétek már észre, hogy nem a cigányok a cigány baj forrása hanem azok a politikusok, akik a külföldi példák ellenére is az előnyös megkülönböztetés politikáját alkalmazták és alkalmazzák ma is velük szemben.

Amerikában pl. a négerekkel sem vált be az előnyös megkülönböztetés: segélyezés stb. De a világ egyetlen országában sem vált be ez a dolog. Azok a magyar (magyarországi inkább pontosabb kifejezés) politikusok, akik ilyen tanulságok ellenére is ezt választották, azok vagy nagyon hülyék, vagy pedig DIREKT hoztak ilyen döntéseket, társadalmi ellentétek szítása érdekében.

Mert ha megnézed a cigányokkal szembeni politikai döntések sora oda vezetett, hogy egyedül biológiai fejlődésre ösztönözze a cigányságot, szellemi, erkölcsi, szakmai fejlődésre egyáltalán nem, olyan területeken pont az ellenkezőjére, visszafejlődésre.

Na most a probléma szerintem ott van, mikor a sok hülye magyar ember a cigányokat okolja mindezért és észre sem veszi, hogy micsoda embertelen mocsok szemét dolgokat követnek el őellene és a cigányság ellen is FELÜLRŐL. Oszd meg és uralkodjat játszanak velünk már évtizedek óta. Ugyanilyen mintára szítanak MESTERSÉGES ELLENTÉTET politikai pártok szavazói (Fidesz-MSZP stb.), szomszédos országok lakosságai (ugye a magyar-szlovák "ellentét" újabban) között, de ez elmondható az összes környező országról, de még az idősek-fiatalok ellentét és számtalan más is ide tartozik.

Sok embernek egyszerűen ki kéne már nyitnia a szemét és gondolkodnia, nem csak háborogni meg másokat hibáztatni, feleslegesen energiát pazarolni.

2010. jan. 24. 22:27
 12/26 anonim ***** válasza:
71%

ma 22:27

Azért kívácsi lennék, (remélem nem történik meg), ha az egyik közeli hozzátartozódat megölnék az utcán hidegen, kit hibáztatnál. Azt a primitív cigót, vagy a méghülyébb politikust? Na ?

2010. jan. 24. 22:40
 13/26 anonim ***** válasza:
73%
A cigányok se genetikailag, se kulturális magatartásmintáik által nem ide tartoznak. Átnevelhetetlenek, a cigányszaporítós liberálisok meg nem mások, mint nemzetgyilkosok.
2010. jan. 24. 22:45
 14/26 anonim válasza:
49%
22:27 teljes mértékben igazad van!!!
2010. jan. 24. 22:56
 15/26 anonim ***** válasza:
73%

ma 22:27

Ez már a második kérdés ahova bemásolod ezt a h*lyeséget! Egyértelműen provokátor vagy!

Légyszíves húzz el a k*rva jó édes anyádba, te cigány sz*r.

2010. jan. 24. 22:57
 16/26 anonim ***** válasza:
57%

Ugyan ezt mondtam mikor hallottam a híreket.

Ezeknél a híreknél úgy mindig elfelejtik az elkövetők származását...

2010. jan. 24. 23:03
 17/26 anonim ***** válasza:
64%

22:27-es vagyok

"Ez már a második kérdés ahova bemásolod ezt a h*lyeséget! Egyértelműen provokátor vagy!

Légyszíves húzz el a k*rva jó édes anyádba, te cigány sz*r."

Magyar vagyok te köcsög f*sz. Provokátor meg te vagy, tessék, ezt is kiprovokáltad belőlem.

Amúgy ez az első olyan téma ahova ezt bemásolom. Mert a másikba magamtól írtam. De szerintem belefért ide is, mert sok a hülye ember aki csak annyit tud hozzászólni a cigány témához hogy "ki kell írtani mindet aztat kell csinálni!"

Pontosan nem provokálok, csak gondolkodásra szeretném sarkallani a jónépet. Az én gondolatmenetemet is ugyanúgy el lehet ferdíteni, hogy a "gonosz politikusok" csinálják ezt, és akkor márpedig őket kell felakasztani. Egyszerűen fel kell ismerni mi történik és szervezetten nem hagyni.

Ha meg máshogy gondolod akkor menj irtsd ki a cigányokat, sok szerencsét hozzá.

2010. jan. 24. 23:16
 18/26 A kérdező kommentje:
Látom mindenki egyet ért velem eben a kérdésben. Ez egy vicc, hogy mennyire védik őket és még mi vagyunk a hibásak!
2010. jan. 24. 23:16
 19/26 anonim ***** válasza:
32%

Ez milyen buta kérdés, akárki lehet rasszista. Te is az vagy, mert feltételezed a cigányokról, hogy ők nem azok.:) De nekik is ugyanolyan emberek, ők is lehetnek rasszisták!:)

Az az igazság, hogy a cigányok sokkal rasszistábbak a magyarokkal szemben.

2010. jan. 24. 23:34
 20/26 anonim ***** válasza:
26%

Rákellene jönni végre,hogy a gyűlölet gyűlöletet szül.Amióta egyes emberek állandón szidják a cigányokat, mindet meg kell ölni,stb,egyre többen rasszisták,a cigányok emiatt lesznek ellenségesek.A városunkban is sok a cigány,de senki nem akarja őket meggyilkolni,ők sem szidják a magyarokat.

A cigány kérdést nem így kellene megoldani.Abban igazatok van,hogya Jogvédőknek meg a politikusoknakk sem így kellene őket védeni.

2010. jan. 24. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!