Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Rasszizmus. Szerintetek a...

Rasszizmus. Szerintetek a cigány "roma" is lehet rasszista vagy csak a magyar?! Hogy van ez?!

Figyelt kérdés
Azt tapasztaljuk nap mint nap, hogy egy cigány megölt egy magyart, tisztában vagyunk azokkal a kiáltásokkal a romák részéről, hogy "öld meg a magyart" vagy "mocskos magyar". Utána történik pár - természetesen sajnálatos - eset ahol megölnek X cigányt és máris a lehető legrasszistább nép lesz a magyar! De amikor egy cigány megöl egy magyart az csak megélhetési gyilkosság és beilleszkedési probléma. Erről mi a véleményetek?!
2010. jan. 24. 21:19
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
79%
Jogos, de amúgy igen.
2010. jan. 24. 21:32
 2/26 anonim ***** válasza:
74%

Igen lehet

sőt még egy zsidó is lehet rasszista

2010. jan. 24. 21:34
 3/26 anonim ***** válasza:
58%
Jah, magyarországon csak a magyarok a rasszisták.
2010. jan. 24. 21:36
 4/26 anonim ***** válasza:
79%

engedelmeddel ezt a kérdést bemásolom a blogomba

magyarsagnak.blogspot.com

2010. jan. 24. 21:45
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

"De amikor egy cigány megöl egy magyart az csak megélhetési gyilkosság és beilleszkedési probléma."

Ezt direkt csinálták, alakították, hogy így legyen. Főképpen a liberálisnak mondott de valójában álliberális fasiszta politikusok tevékenysége miatt.

2010. jan. 24. 21:47
 6/26 anonim ***** válasza:
79%

Teljesen igazad van.

Miért lenne kellene nagyobb büntetést adni egy magyarnak mert egy cigányt ölt.

Illetve miért kel elnézőbbnek lenni egy cigányal szemben aki magyart ölt.

Ha valóba az egyenlőséget hangoztatják akkor ilyen értelemben miért nem egyenlő az ítélet.

Ha cigány gyilkol akkor baxnak rá lehetőleg megpróbálják legnagyobb titokban vinni az ügyet.

De ha cigányt ölnek akkor milliós nyomravezetői dij meg média, apámfasza..

2010. jan. 24. 22:00
 7/26 anonim ***** válasza:
80%
Na ez az! Mi vagyunk a rasszisták? A ci....ok annyira gyűlölködők, hogy hozzájuk képest mi vagyunk Gandhi.
2010. jan. 24. 22:02
 8/26 anonim ***** válasza:
83%

Talán a cigányok még rasszistábbak mint mi. Az iskolámban nap mint nap a fejemhez vágják, hogy "retkes magyar" "köcsög paraszt"...stb.

De ha esetleg én kezdek "büdös cigányozni" akkor már rögtön rasszista vagyok és rám jön az egész család. Igazságtalanság a magyarokkal szembe az, hogy ennyire védik a cigányokat.

2010. jan. 24. 22:05
 9/26 anonim ***** válasza:
61%
Hogyne lehetne,én nap mint nap járok a 99-es busszal(nyolckerjárat)és hát nem egyszer hallottam már,hogy "Fúj,de magyar szag van",és hasonlókat,de szerintem tanulságos kisebbségnek lenni néha.
2010. jan. 24. 22:13
 10/26 anonim ***** válasza:
57%
Veszprémi vagyok, a Cozma gyilkosságot még mindig nem oldották meg! Elég fucsa. :(
2010. jan. 24. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!