Egy roma vagy egy zsidó ha akart volna, be engedték volna a Magyar Szigetre?
Valószínűleg zászlóval nem engedték volna be, ahogy te se mehetnél be nyilas zászlóval vagy horogkereszttel a zsinagógába.
Az ok is ugyanez.
Egyébként ha nem úgy megy oda, hogy kérkedik a zsidóságával, vagy romaságával, gond nélkül bejut.
Az újságíró is bejutott valahogy, pedig se nem szélsőjobbos, se nem magyar.
hányan voltatok ti a magyar szigeten?
eddig egy riportot láttam ami a TV2-őn volt róla ,pedig arról aztán mindent lehet mondani csak azt nem hogy szélsőjobbos.
És ott is elmondták, sőt mutatták, hogy kik vannak ott. Pl családos emberek gyewrekekkel jáccanak nézik a koncerteket, sátoroznak a legnagyobb békében, egyetértésben. Zenekart asszem egyet mutattak be, a Patrióta zenekart ami szerintem a nemzeti zenekarok közül az egyik legjobb!
Persze hogy vannak szélsőséges emberek ott is mint ahogy máshol is. De a szigeten kevésbé lennék 1 napot mint a magyar szigeten végig.
Ha pedig a zsidó zászlóval megy be akkor tuti nem engedik sőt meg is verik jól teszik.
Egy cigányt mondjuk tuti beengednek,de mondjuk egy olyan csoportot mint itt borsodba szokott lenni egy-két helyen jól megverik.
(bocsi az összevissza beszéd miatt meg a helytelen írásért de ennyire még talán sose voltam beteg azt se tudom ki vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!