Van itt olyan ember, aki úgy gondolja, hogy a WTC-tornyok nem a belecsapódott repülők miatt dőltek össze 2001 szeptember 11-én?
Figyelt kérdés
Én személy szerint úgy gondolom,hogy a világ egyik legnagyobb átverése a szeptember 11.-én történtek.
Akit igazán foglalkoztat a dolog az megnézheti ezt a tanulságos videót.:
https://www.youtube.com/watch?v=MP-Cunho7Ho
2014. szept. 12. 17:19
1/37 anonim válasza:
Én emlékszem ÉLŐ-ben közvetítete a tv mikor becsapódott és utána mikor összedőlt. Több ezer ember halált élőben láttuk! Ugyan mitől mástól dőlt volna össze?
2/37 A kérdező kommentje:
Erre csak azt tudom mondani,hogy nézd meg a belinkelt videót,persze ha csak van rá másfél órád és nem untat,mert csak úgy van értelme az egésznek.
2014. szept. 12. 17:25
3/37 anonim válasza:
Persze mindenre van összeesküvés elmélet! Na gyere pontozd le a válaszom mert nem fogok egyet érteni veled! Hülyeség ember ilyenen agyalnod! Inkább megemlékeznél az áldozatokról egy gyertyával!
4/37 A kérdező kommentje:
Mert te elhiszed,hogy egy acélvázas több tonnás monstrum épület csak úgy,szabályosan összedől egy kis hőtől? Van fogalmad az acél tulajdonságairól? Nem teljesen hiszek az összeesküvés elméletekben,de van ami szinte egyértelmű. De mondom nézd meg a belinkelt videót,vagy legalábbis az első 45 percet és máris tisztább képet kapsz.
2014. szept. 12. 17:31
5/37 anonim válasza:
Szerintem is rengeteg összeesküvés elmélet forog a neten ezzel a szomorú dologgal kapcsolatban, soha nem fogjuk megtudni az igazat.
6/37 A kérdező kommentje:
3-as. Csak mondom,hogy nem én pontoztalak le.
2014. szept. 12. 17:37
7/37 anonim válasza:
Neked kis hő egy 120 tonnás Boing 767-es becsapódása?!
8/37 anonim válasza:
SIR YES SIR! jelen vagyok..KAMU az egesz.a szerkezetrol annyit hogh richter skala szerinti 9es(!!!) erossegu foldrengesre terveztek.....ja es az amerikai epiteszmernokok szovetsege uj vizsgalatot kert , hogy omolhatott ossze..a mai napig nincs.kesz itt a valosag!
es kimondja hogy nem emlekezek meg?:) megemlekezek..fejet hajtok elottuk..akik meghaltak.
9/37 A kérdező kommentje:
Nem tudjuk meg az tény. De egy valami igaz. Az acél soha a büdös életben nem fog megolvadni szabadtéri tűz hatására,nemhogy összeroskadjon. Az acélt egyedül a termit képes megolvasztani,átlyukasztani ugyanis közel 2500 Celsius fokon képes égni. Az összedőlt épületek alapjainál megolvadt fémdarabokat találtak és még több héttel is égtek a maradványok. Aki csöppet is ért a tudományhoz,annak ez sok mindent elárul.
2014. szept. 12. 17:41
10/37 A kérdező kommentje:
7-es. Előbb tanulj kémiát,anyagismereteket,stb. Aztán vitatkozok veled ilyenekről.
2014. szept. 12. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!