Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Leninista vagyok (lelinizmus)....

Leninista vagyok (lelinizmus). MEg hungarista de ez mellékes! Miért is rossz ez?

Figyelt kérdés
a leninizmus nem komunizmus csak egy álláspont !
2010. jan. 12. 22:55
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
Ez nem "rossz", csak arról tesz tanúbizonyságot, hogy nem igazán vagy tisztában, és egy nagy katyvasz lehet a fejedben a politikai ideológiákat illetően.
2010. jan. 13. 13:19
 22/32 A kérdező kommentje:
A lelinizmus nem komunizmus csak ,egy álláspont !
2010. jan. 13. 13:23
 23/32 anonim ***** válasza:
Figyelj, mi lenne ha hagynád az -izmusokat (a skinheadizmust is beleértve) és mondjuk egyszerűen csak MAGYAR lennél...?
2010. jan. 13. 13:41
 24/32 anonim ***** válasza:

"A lelinizmus nem komunizmus csak ,egy álláspont !"

Ajjajj, szerintem ezt hagyjuk. Kicsi vagy még, de talán majd pár év múlva tanítják majd a suliban, mi micsoda. Illetve remélem, addig a helyesírásodra is rágyúrsz a történelem mellett...

2010. jan. 13. 14:43
 25/32 A kérdező kommentje:
Ugy éted kedves utolsó elötti ,hogy inkább hungarista ?
2010. jan. 13. 15:34
 26/32 anonim ***** válasza:

Atyaég, de nehéz a felfogásod...

Szerinted ha valaki egyszerűen csak "magyar", és nem hisz semmilyen -izmusban, akkor az hungarista? Ennnyire nem vagy tisztában a dologgal?

2010. jan. 13. 17:55
 27/32 anonim ***** válasza:

Úgy értettem, hogy szeresd a hazádat és feletjsd el az -izmusokat! A haza jóval ezek előtt az -izmusok előtt is létezett, meg ezek után is fog, amikor ezek már nem lesznek sehol.....Nem szóllak én le, nem is mondom meg mit tegyél, legyél ami lenni akarsz, de neked még nagyon sok utánaolvasást ajnálok a témában! Kezdetnek megteszi az is, hogy nem titulálod magad néhány egyező gondolat miatt leninistának, vagy akárminek....vannak a marxi tanokban is amik nem hülyeségek, és a hungarizmusban is, amik szintén nem ostobaságok (még ha ezért meg is köveznek), de azért mert 1-2 gondolattal azonosulsz, az nem azt jelenti, hogy magával az egész világnézettel is azonosultál.....

De azért jobb, ha tudod, hogy már a leninizmus is csak félreértelmezett marxizmus; ahogy a hungarizmus sem egyenlő a trianonozással.

2010. jan. 13. 18:58
 28/32 anonim válasza:
pank nem vagy véletlen?
2010. jan. 13. 22:12
 29/32 anonim ***** válasza:
te hülye nézz utána ki volt lenin és aztán mondjál olyat,hogy skinhead vagy!
2010. jún. 9. 15:00
 30/32 anonim ***** válasza:

nem egyáltalán nem f.szság ahogy írták.

a marxista illetve leninista eszmék, nagyon jó elgondolások, és egy jól működő erős gazdasághoz vezetnének, ha meg lehetne őket valósítani a gyakorlatban.

persze az már más kérdés, hogy sehol nem sikerült gyakorlatba bevezetni, csak 'kommunizmus' címszó alatt teljesen kizsigerelni a népet.

de maguk az eszmék igenis jók.

2011. aug. 13. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!