Inkább jó vagy rossz dolog, hogy Európába ennyi Európán kívüli bevándorló érkezik?
na a fajtavédő szöszke jól megkapta. Sajnálom, mert hazudnék, ha nem, de....
éljen a multikultúra. És ez egyre csak rosszabb lesz.
Természetesen rossz. Egy "propaganda" videót azért ajánlanék, mert ide is elfajulhat a helyzet:
Már felelős európai államférfiak kijelentették, hogy a multikulturalizmus egy félresikerült és becsődölt próbálkozás volt.
Olyan, mint amikor egy-egy liter más-más színű festéket összeöntesz.
Inkább jó. Sok előnye van:
1) Európa lakossága elöregedőben van. Csak úgy tartható fenn a gazdaság termelékenysége, ha folyamatosan aktív korú bevándorlók érkeznek.
50 év múlva a fehér európaiak nagy része öregember lesz, ki fogja cserélni alattuk az ágytálat? A bevándorlók. Egy ország sem alapozhatja a jövőjét nyugdíjasokra.
2) A bevándorlás miatt a nyugat-európai országok megszűnnek nemzetállamok lenni, így tarthatatlanná válik bennük a nacionalista politika. Így többé nem kell félnie a világnak pl. a német nacionalizmustól.
3) A bevándorlók rengeteg belső problémát okoznak a nyugatiaknak, így a nyugat kénytelen ezekkel a belső gondokkal foglalkozni és kevesebb erőt képes mutatni kifelé. Ezzel jól járunk, mert minket is kevésbé cseszegetnek.
4) A bevándorlás miatt megerősödnek nyugaton a szélsőjobbos őrültségek. Ez lefoglalja az ottani liberálisok figyelmét, és kevésbé érnek rá a magyarokat bаszogatni amiatt, hogy "fasiszták", amiért nem a nyugatot kiszolgáló kormányuk van.
Az ember még mindig alapvetően ösztönlény.
Engem egyátalán nem érdekel, ha meghalok, utánam fehér vagy fekete/sárga/arab/stb.. egyedek szaporodnak-e? Kihal-e a fehér vagy sem.
Szerintem a kihalás az intelligencia egy megnyilvánulása.
Minek szaporodni egy olyan világban, ahol ENNYIRE egyenlőtlen és igazságtalan a vagyonelosztás?
Ezt a tudatlan nép még nem tudja. A fehér már rég rájött.
A fehér nők "nem szülése" egyfajta rejtett sztrájk.
Nem véletlen.
PEACE!
Utolsó,teljesen igazad van.
De amúgy szerintem nem fog kihalni a fehér ember.
A lényeg,hogy ami most van,nyugdíjrendszer ez teljesen tarthatalan,a szaporodásra alapozni szerintem a legnagyobb butaság volt,amit valaha kitaláltak.
Az öngondoskodásra kellene megtanítani az embereket,normális fizetést adni nekik,és azt is mellé,hogy ne költsék el,hanem tartalékoljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!