Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kik a magyarok barátai?

Kik a magyarok barátai?

Figyelt kérdés
Én ezekre gondoltam:németek,osztrákok,lengyelek,csehek,bolgárok, törökök.

2014. júl. 29. 19:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
66%
Én úgy tudom, hogy a németek meg az osztrákok lenéznek minket. A bolgárok miért? A többivel egyetértek. És még a horvátok is szerintem.
2014. júl. 29. 19:43
 2/22 anonim ***** válasza:
79%
Én nem barátságról, hanem inkább kölcsönös elfogadásról beszélnék, és ebben az esetben is csak ez a két nép említhető meg: lengyel, török
2014. júl. 29. 19:48
 3/22 A kérdező kommentje:

Az osztrákok és a németek azért,mert a legfontosabb gazdasági partnereink,hasonló történelmünk van és a 2 világháborút is egyoldalon vívtuk meg emelett nem néznek le minket,nagyon barátságos,rendes és megfontolt nép még velünk magyarokkal is.

A bolgárok azért,mert felszabadítottuk őket a török uralom alól.Hunyadi János nevét ők is ismerik!

2014. júl. 29. 19:50
 4/22 anonim ***** válasza:
10%

Az osztrákok meg a németek biztos, hogy nem.A csehek sem.

A lengyelek, törökök, bolgárok, meg Ázsiában 1-2 nép.

2014. júl. 29. 19:52
 5/22 anonim ***** válasza:
14%

HAZAÁRULÓK!

Törökök 150 évig élősködtek rajtunk...

2014. júl. 29. 19:57
 6/22 anonim ***** válasza:
82%

"Az osztrákok meg a németek biztos, hogy nem."

Ausztriában Magyarország Svájc után a legkedveltebb szomszéd, én is szeretem a magyarokat :)

Üdv egy osztrák származású.

2014. júl. 29. 20:02
 7/22 A kérdező kommentje:
A németek és az osztrákok biztos,hogy azok!Én legalábbis szeretem őket.Az egyik legrendendesebb nép akivel találkoztam.Mint mondtam kultúrált,megfontolt és kedves nép.Egyáltalán nem néznek le!Az angolok például már le néznek minket.A csehekkel lehet,hogy igazad van csak azért gondoltam rájuk,mert tagja a visegrádi országoknak úgy,mint a Szent-Ligának volt.
2014. júl. 29. 20:03
 8/22 anonim ***** válasza:
97%

"Törökök 150 évig élősködtek rajtunk..."

Az osztrákok meg több, mint 200 évig.

2014. júl. 29. 20:03
 9/22 anonim ***** válasza:
93%
Sör, bor, pálinka!
2014. júl. 29. 20:07
 10/22 anonim ***** válasza:
91%

Nem mindegy, hogy egyoldalú vagy kétoldalú a barátság.

A románok is tezsvírnépnek tartják a franciákat, de bizony ez nem kölcsönös.

A törökök is szeretik a magyarokat, viszont a magyarok közömbösek vagy negatívan vélekednek róluk, mert muszlimok.

De, például sok keleti nép is szereti a magyarokat, a mongolok, kínaiak is.

Viszont sok magyar cikinek érzi, hogy keleti népekkel rokonítják, ezért inkább előhozza a finneket.

2014. júl. 29. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!