Akkor most mi magyarok kiknek is vagyunk barátai?
Figyelt kérdés
Múltkor úgy hallottam az oroszoknak, aztán máshol meg hogy ők pont ellenségeink.
De nem csak ez a lényeg, hanem az egész világon értetődő a kérdésem.
2014. máj. 26. 16:30
1/7 anonim válasza:
LENGYEL MAGYAR KÉT JÓ BARÁT EGYÜTT HARCOL S ISSZA A BORÁT.
A lengyelekkel, mostanában egyre több töekvés van a legyelekkel a viszony jobbítására, hála istennek.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudtam, ő rajtuk kívül gondoltam kérdésem:))
2014. máj. 26. 21:33
3/7 anonim válasza:
A zsidóknak, a cigányoknak, a bevándorló bűnözőknek, az AIDS-es erőszaktevő ni.ggereknek, a rajzó kínaiaknak... ha nem hiszed, kérdezd meg a politikusokat.
4/7 A kérdező kommentje:
Politikust kérdezni? Még ha ő kérdez is hazudik. De amúgy nem politikai hazugságokat kértem. Ez mind nem igaz, az, hogy hány magyar veszi be, meg nem az én dolgom.
2014. máj. 27. 06:58
5/7 anonim válasza:
A kérdést úgy kell feltenni, hogy a magyarok, kiknek a csicskásai???? És a válasz: mindenkinek! Mert a magyar seggnyalásra van kárhoztatva,nem barátságra! Milyen barát az, aki meglop, kirabol, elüldöz, parancsol, stb??????????????? Mert a magyaroknak csak ilyen "barátaik" vannak.
6/7 A kérdező kommentje:
Na látod barátom, milyen pesszimista vagy. 'Mert a magyar seggnyalásra van kárhoztatva,nem barátságra'<- Ezt miből gondolod? Mert most, hogy ezzel a zsidesszel vagyunk körbefogatva, meglehet, de mi lesz később? Akármi történhet.
Az utolsó mondataidból ítélve, akkor nincsenek barátaink. Ennyi. Ez is egy lehetséges válasz, végül is.
2014. máj. 27. 22:13
7/7 Gábor_79 válasza:
Akkor a Japánoknak. Azok mindig is respektáltak. Mi meg csípjük a Japánokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!