Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akkor most mi magyarok kiknek...

Akkor most mi magyarok kiknek is vagyunk barátai?

Figyelt kérdés

Múltkor úgy hallottam az oroszoknak, aztán máshol meg hogy ők pont ellenségeink.

De nem csak ez a lényeg, hanem az egész világon értetődő a kérdésem.

2014. máj. 26. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:

LENGYEL MAGYAR KÉT JÓ BARÁT EGYÜTT HARCOL S ISSZA A BORÁT.

A lengyelekkel, mostanában egyre több töekvés van a legyelekkel a viszony jobbítására, hála istennek.

2014. máj. 26. 17:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudtam, ő rajtuk kívül gondoltam kérdésem:))
2014. máj. 26. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
A zsidóknak, a cigányoknak, a bevándorló bűnözőknek, az AIDS-es erőszaktevő ni.ggereknek, a rajzó kínaiaknak... ha nem hiszed, kérdezd meg a politikusokat.
2014. máj. 26. 21:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Politikust kérdezni? Még ha ő kérdez is hazudik. De amúgy nem politikai hazugságokat kértem. Ez mind nem igaz, az, hogy hány magyar veszi be, meg nem az én dolgom.
2014. máj. 27. 06:58
 5/7 anonim ***** válasza:
A kérdést úgy kell feltenni, hogy a magyarok, kiknek a csicskásai???? És a válasz: mindenkinek! Mert a magyar seggnyalásra van kárhoztatva,nem barátságra! Milyen barát az, aki meglop, kirabol, elüldöz, parancsol, stb??????????????? Mert a magyaroknak csak ilyen "barátaik" vannak.
2014. máj. 27. 10:13
 6/7 A kérdező kommentje:

Na látod barátom, milyen pesszimista vagy. 'Mert a magyar seggnyalásra van kárhoztatva,nem barátságra'<- Ezt miből gondolod? Mert most, hogy ezzel a zsidesszel vagyunk körbefogatva, meglehet, de mi lesz később? Akármi történhet.

Az utolsó mondataidból ítélve, akkor nincsenek barátaink. Ennyi. Ez is egy lehetséges válasz, végül is.

2014. máj. 27. 22:13
 7/7 Gábor_79 válasza:
Akkor a Japánoknak. Azok mindig is respektáltak. Mi meg csípjük a Japánokat.
2014. jún. 20. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!