Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan közelitsem meg őket,...

Hogyan közelitsem meg őket, hogy bevegyenek? Böw lenn!

Figyelt kérdés
Az van ,hogy itt a hungaristák(NEM SKINHEADEK) bandába tömörülnek 1 nagy banda ,van Minden nap az árpád emlékműnél vannak szeretnék huzzájuk tartozni de nem tudom hogyan férközhetnék a közelükbe hogy bevegyenek eddig észre sem vettek mert nemazon az úton megyek ..... én is hungarista vagyok (NEM DiVATHUNGARISTA) nemtudom hogyközelitsem meg őket ,hogy legyen esélyem az hátrány hogy nekem barna bomber dzsekim van nem fekete ? ! pls Segitsetek |FONTOS| olyanok ne irjanak akik összeszidják őket CSAK NORMÁLISAK !
2010. jan. 4. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Kezdésnek szokj le az olyanokról, hogy böw lenn, kuvagáz... :) Egyébként csak menj oda olyan szerelésben amiből lesól, hogy közéjük való vagy, és valamelyik nagydumástól kérj tüzet, vagy kérdezd meg, hogy holvan a Fostos Marci utca, vagy mittudomén, hol vetted a fekete bombered, mert amint látod nekemcsak barna van.. :) onnan menni fog amgától
2010. jan. 4. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:
56%

pl oda mész hozzájuk:

-Adjon Isten! vagy Sziasztok (biztos halottad hogy hogyan köszönnek)

- és megkérdezed hogy pl hol lehet a romantiks erőszak marc.20.-ai koncertére jegyet venni? és utána Ti is ott lesztek? stb innen már elvileg mennie kell.

2010. jan. 4. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
56%

1 nagy banda, vagy 1 nagy baráti társaság? Amúgy most politikai/egyéb nézettől függetlenül a legkönnyebb bejutni, ha 1 tagot ismersz és ő bevisz. Vedd fel valakivel a kapcsolatot a tagok közül, gondolom ha szimpatikusnak talál akkor megismertet a többiekkel és közéjük tartozhatsz.

Kicsi az esély, hogy téged leszólítanak, csak úgy főleg, ha alig látnak.

Amúgy a bomberdzsekis kérdésre nem tudok mit írni, nem ismerem a szokásaikat, a dzsekit is csak most néztem meg a googleben. :)

2010. jan. 4. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:

dzseki miatt ne aggódj ha amiatt "kinéznek" akkor ők a "divatmagyarkodó hülye gyerekek" nem te

(18:31 voltam)

2010. jan. 4. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is úgy az egyszerűbb, ha vmelyikükkel megismerkedsz aztán bemutat a többieknek stb

Én 1 srácot ismertem először 1 ilyen bandából (talán inkább skinhead...) aztán a többi jött magától... De most akkor ez a társaság hungarista, de nem skinhead? Azaz nem kopaszok, vagy nem keresik annyira bajt, vagy eszmei különbséget teszel a két csoport között, vagy arra utalsz h nem ilyen divatskinheadek?

Kitartás!

2010. jan. 4. 19:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! :) am nemkopaszok ... majdnem ugyanúgy öltözködöm fehér-fekete gyakorló acélbetétes bakancs .... bomber dzseki ami nekem barna + nekem van árpádsávos gárda sálam :P kicsit visszahudodó vagyok nemnagyon szoktam barátkozni de megprobálok ;) és még 1x köszi a válaszokat !
2010. jan. 4. 20:10
 7/7 anonim válasza:
nekem lenne egy kérdésem,de ne vedd rossz néven: Miért vagy hungarista? és mit értesz ez alatt azonkívül hogy van gárda-sálad meg bomber dzsekid?
2010. máj. 26. 06:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!