Hogyan közelitsem meg őket, hogy bevegyenek? Böw lenn!
pl oda mész hozzájuk:
-Adjon Isten! vagy Sziasztok (biztos halottad hogy hogyan köszönnek)
- és megkérdezed hogy pl hol lehet a romantiks erőszak marc.20.-ai koncertére jegyet venni? és utána Ti is ott lesztek? stb innen már elvileg mennie kell.
1 nagy banda, vagy 1 nagy baráti társaság? Amúgy most politikai/egyéb nézettől függetlenül a legkönnyebb bejutni, ha 1 tagot ismersz és ő bevisz. Vedd fel valakivel a kapcsolatot a tagok közül, gondolom ha szimpatikusnak talál akkor megismertet a többiekkel és közéjük tartozhatsz.
Kicsi az esély, hogy téged leszólítanak, csak úgy főleg, ha alig látnak.
Amúgy a bomberdzsekis kérdésre nem tudok mit írni, nem ismerem a szokásaikat, a dzsekit is csak most néztem meg a googleben. :)
dzseki miatt ne aggódj ha amiatt "kinéznek" akkor ők a "divatmagyarkodó hülye gyerekek" nem te
(18:31 voltam)
Szerintem is úgy az egyszerűbb, ha vmelyikükkel megismerkedsz aztán bemutat a többieknek stb
Én 1 srácot ismertem először 1 ilyen bandából (talán inkább skinhead...) aztán a többi jött magától... De most akkor ez a társaság hungarista, de nem skinhead? Azaz nem kopaszok, vagy nem keresik annyira bajt, vagy eszmei különbséget teszel a két csoport között, vagy arra utalsz h nem ilyen divatskinheadek?
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!