Hogyan közelítsem meg ezt a témát?
Adott egy hozzám közel álló személy /1/ és egymásik /2/ is.
1-es számú nagyon kevés gyermektartást fizet 2-es számúnak /17.500 forintot/, bár nagyon jól keres.
2-es számúnak eszébe sincs bíróságra menni a követeléssel, ezért / hangsúlyozom: 1-es számú nagyon közel áll hozzám /megigértem neki, hogy próbálok közben járni az ügyben.
Bármit, csak azt ne írjátok, hogy ne avatkozzam bele, mert a beavatkozásra minden okom és jogom megvan! Az érdekelne, hogyan kezdjek hozzá?
Ezt a nevelés-féleséget 40 évvel ezelőtt kellett volna elkezdeni. Te vagy az hibás, mert akkor nem teljesítetted a kötelességedet és most is gyáva módon csak kerülgeted a forró kását.
Állj végre a sarkadra és mond oda !!
miért ne akarnál durva lenni? mert félsz? vagy mert szerinted nagyon is igazságos, hogy egy jól kereső ember nem fizeti a saját gyerekét, pedig tudná?
(volt idő, mikor én is így álltam hozzá a dolgokhoz, majd tapasztaltam, hogy hatásosabb ha kerek-perec megmondom amit gondolok, és úgy vagyok vele, hogyha megsértődnek is az ő bajuk, őket minősíti, és nem kell elviselnem senki hülyeségeit)
amúgy is az 1. válasz nem volt durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!