Miért utálják ennyien a romákat? .
1%. :D 100 ból 1 az 1%. :)
Na de nem akarok belekötni.
Részemről én úgy vagyok vele, bár a nagy részét már leírták, hogy idejöttek, ide arra a földre ami 1000 éve a magyaroké és élősködnek rajtunk, tisztelet a kivételnek persze. Ha nem ilyenek lennének, hanem mondjuk 99%-uk rendes dolgos ember lenne, aki nem lop, támad meg időseket meg a hasonlók akkor senki egy rossz szót nem szólna, van sok afrikából érkezett néger is, ők érdekes be tudtak illeszkedni, senki sem " támadja " őket a származásuk miatt.
Olyan ez kedves kérdező, mintha menne hozzátok valaki, aki csak úgy szép lassan totál rátok akaszkodna, mondjuk kedvére használná a dolgaitokat, enne kérdezés nélkül a hűttőtökből és közben az égadta világon semmiben sem segítene nektek... szívesen látnátok? Aztán ha kiderülne, hogy mondjuk van 2 testvére és ők is mennének " vendégségbe " akkor várnátok őket?
Én próbálok minden emberhez előítéletek nélkül " közeledni " de a legtöbb cigányról kb. pár másodperc alatt lejön valami olyan tulajdonság ami tuti benn van a " tipikus negatív cigány tulajdonságok " csoportban.
Mert 95%-uk lopós, munkakerülő, bűnöző idióta. De ezt magyarból is elitélem, csak az arányok fordítva vannak. Vannak normális cigány ismerőseim, őket tisztelem, de vannak olyan "igazi cigányok", akiket rühellek.
A muzsikus cigányokkal meg végkép nincs bajom, néha jól esik egy kis cigányzene. Ha ilyen lenne a cigányság nagy része, senkinek semmi baja nem lenne velük(kivéve a náciknak, dehát...)
Minket is károsítottak meg már cigányok.
Egyébként ez tényleg nem olyan egyszerű. Biztos vagyok benne, hogy ez a cigány gyűlölet már régre nyúlik vissza. Semmi sem történik ok nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!