Rendkívüli felmondás esetén hogyan írjam meg az indoklást?
Három napja dolgozok egy cégnél, határozott munkaidőre vettek fel. Az egyik kollégám folyamatosan minősíthetetlen hangon beszélt velem, ahelyett hogy "betanított" volna egész napja azzal telt el hogy becsmérelt, próbált kihasználni és szégyenbe tenni a munkáltató és a többi kollégám előtt, később kijelentette hogy nem hajlandó velem együtt dolgozni és elintézi hogy kirúgjanak.
Mivel ő régóta a cégnél dolgozik és nincs a rovásán semmi ezért reménytelen hogy a munkáltató nekem adjon igazat három nap után, ezért jobbnak láttam felmondani(nem bírtam tovább).
Az indoklásnál ennyit bírtam eddig írni: "Egyik kollégám több ízben is minősíthetetlen hangon beszélt velem valamint május 15-én és 16-án szóvá tette hogy nem hajlandó velem együtt dolgozni. "
miért nem közös megegyezéssel írod meg?talán a főnököd is elfogadná.
a rendkívüli felmondás nem lehetséges mert csak súlyos kötelezettségmulasztás esetén alkalmazható pl. nem kapsz fizetést.
a 3. lehetőség a rendes felmondás,indoklásnak nagyjából elég annyi amennyit fent írtál.ez esetben feladhatod ajánlva is vagy faxon,csak legyen meg a róla az igazoló szelvény.
valóban nem,viszont van kivétel,javaslom nézz utána:
szántóvetőnek:
Nézd meg a cikk dátumát, amire hivatkozol: 2013.07.01.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!