Kinek célja a melegek és a kisebbség térnyerése?
"Hogy egy kisebbség vagytok, akinek a szexuális szokásait a többség undorítónak találja"
Ha 2 ember között csak a szex az egyetlen összetartó erő, az már régen rossz. A barátom nem csak akkor a barátom, amikor átölel, hanem akkor is, amikor elkísérem az orvoshoz, vagy kimosom a koszos ingjét, vagy befizetem a számláit. És azt szeretnénk "csupán" elérni, hogy senki se szóljon egy rossz szót sem, ha 2 férfi/2 nő egy párt alkot.
Kedves 40-es! Feldobtad a napomat, régen nevettem ilyen jót ennyire szánalmas emberen, mint Te! Sajnálatos, hogy vannak olyan korlátolt emberek, mint Te, de a nagyobb baj, hogy az olyanok, mint Te szaporodnak is!
Ha annyira okos vagy, akkor a normális és a természetes fogalmát definiáld már olyan szinten, hogy az minden szempontból és minden számára elfogadható legyen és nem korlátozódva a szexualitásra! Megsúgom, hogy nem fog menni.
"definiáld már olyan szinten, hogy az minden szempontból és minden számára elfogadható legyen és nem korlátozódva a szexualitásra!"
Ezt hívják terelésnek. A világmindenség összes jelenségére nem lehet ilyen fogalmat kitalálni, se definiálni, mivel nincs mindenre kiterjedő "normalitás".
Viszont egy olyan szűk témában igen, mint a szexualitás.
A kommented többi részével meg nem próbálozom meg vitatkozni, mert van az a szint, ahova nem érdemes lesüllyedni :)
"Tulajdonképpen a gyűlöletről pont az ilyen gyűlöletellenes politikák tehetnek."
Én is erre akartam kilyukadni még az első oldalon írt válaszomban.
Az embereknek semmi bajuk a melegekkel, el vannak fogadva, csak a társadalom inkább heteroszexuális, mint homo. Ebből kifolyólag pedig másfajta szexuális megnyilvánulást nem fog természetesnek, szépnek tekinteni, hanem undorodni fog tőle, amikor azt a képe elé teszik (miközben senki sem kérte). A libsik ezt (hogy a többség nem tud azonosulni a melegek szexuális ízlésvilágával) elnevezték homofóbiának, elnyomásnak, miegymásnak és vígan megélnek belőle már évtizedek óta.
Mi nem tetszik,tezsvír?
Tisztelettel!Homár Ronaldó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!