Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyarországon miért irigylik...

Magyarországon miért irigylik azokat akik magas fizetéseket kapnak a versenyszférában?

Figyelt kérdés

pl gépészmérnök msc végzettség 2 nyelv felsőfokú ismerete(9 év gyakorlat quality területen) nettó 470k+ cafetéria

erre az operatorok azt mondjak hogy nem kellene annyit keresni mert csak ül a gép előtt meg telefonal!

Olyan véleménnyel miért nem fogok találkozni Magyarországon hogy

-sokat keres sokat adózik

-megérdemli

-ő tanult nem sajnálom tőle

2014. máj. 4. 20:52
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
36%
Én a 8as hozzászólót is közmunkára küldeném.
2014. máj. 4. 21:50
 12/38 anonim ***** válasza:
57%
Mert van aki, napi 8-12 órában kidolgozza a belét, kemény fizikai munkába pl. heti min. 5 napba, és akkor kap mondjuk 60-80 ezer forintot (vagy még ennyit sem)... De még biztos lehetne sok egyéb példát is felhozni...
2014. máj. 4. 21:56
 13/38 anonim ***** válasza:
55%
A szocializmusnak hála.
2014. máj. 4. 22:26
 14/38 A kérdező kommentje:

"De az sem igaz, hogy aki sokat keres, sokat adózik, amióta egykulcsos adó van."

Melyik a több 100000 16%-a vagy 717000 16%-a.

2014. máj. 4. 22:30
 15/38 A kérdező kommentje:

"pl egy ismerősöm, egyetemi végzettséggel tolja a fűnyírót"

nem bölcsésznek kell menni:)

de diplomaval ha ennyire életképtelen akkor tolja csak.

2014. máj. 4. 22:31
 16/38 anonim ***** válasza:
70%

nem bölcsész.

mérnöki diplomája van, és nem tudott elhelyezkedni vele.

ahol volt, mindig egy helyre 10-15 álláspályázó is volt és nem hívták be, már 2. fordulóra.

akkor mi van?

pedig rendes ember, de egyszerűen nincs más lehetősége, mint ezt csinálni.

szóval ne gyere nekem a tanulással!

2014. máj. 4. 22:52
 17/38 anonim ***** válasza:
38%
8-as vagyok. Nem fogok közmunkára menni, mert mindig lesz normális állásom, mivel nem 2 helyre pályázok, hanem 52-re, ha állást keresek. És mint említettem, versenyképes szakmám van. El kell tudni adnod magad, nem pedig rinyálni, hogy jaj egy helyre 15 pályázó van. Oda kell menni, neked kell lenni a legjobbnak, pofátlannak, rámenősnek, okosnak lenni. De úgy sem érti egy rinyáló, önsajnáltató barom aki mindig a rendszert okolja a saját nyomoráért.
2014. máj. 4. 23:00
 18/38 A kérdező kommentje:

"mérnöki diplomája van, és nem tudott elhelyezkedni vele."

kertészmérnök? :)

nyelvtudás?

2014. máj. 4. 23:15
 19/38 anonim ***** válasza:
67%
Biztos valami ilyesmi hatalmas kaliberű diploma. Unokahúgom is kertészmérnök, mert imádja a növényeket, és az állatokat, és ő elhatározta, hogy az lesz. Gondolod mit csinál. Eladónő egy ABC-ben. Még csak nem is növényeket árul.
2014. máj. 4. 23:17
 20/38 A kérdező kommentje:

"szóval ne gyere nekem a tanulással!"

a legjobb befektetés a tanulás.

apám mondta a kocsidat házadat de még az életedet is el tudják venni a megszerzett tudást viszont soha

2014. máj. 4. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!