Nyugat-Magyarország valamelyik városa esélyes hogy legyenek felhőkarcolói?
Főleg Győrre gondolok , mivel az ország egyik leggazdagabb városa , ipari város.
És több multi is található ott.
Lehetséges hogy fognak felhúzni valami felhőkarcolót vagy modern magas épületet?
Ne gyertek azzal hogy ez nyugat majmoló.Az oroszoknak van a legmagasabb épülete Európában ami felhőkarcoló és ők nem nyugatmajmolók.
Íme pár friss kép Moszkváról:
De miért?
Tudom hogy Budapesten nem lehet mivel rossz minőségű a talaj és nem érné meg oda építeni ilyet.
De Győr elég fejlett városnak számít.
Sopronba biztos nem akarnak , nem is illene a város képéhez.Viszont Győrhöz passzolnának , főleg ott az Audi ami elég nagyvállalat.
"Ez a 93030km2 esélytelen felhőkarcolóra."
Ázsiában több olyan kisebb állam "városállam" is van ahol van felhőkarcoló.
BP-nek nem minden részén olyan rossz a talaj hogy ne lehessen rá ilyet építeni, csak az alapkőzetnek kell közel lennie a felszínhez azon már megáll.
Győr sem a legideálisabb ilyen szempontból mivel a duna öntéstalaja az égész Kisalföld, az alapkőzet nagyon mélyen van, így oda tuti nem fognak építeni.
"Tudom hogy Budapesten nem lehet mivel rossz minőségű a talaj és nem érné meg oda építeni ilyet."
Én nem vagyok geológus, de tudomásom szerint New York annak idején lápos mocsár volt, tehát az sem a legideálisabb felhőkarcolóknak, aztán mégis...
Véleményem szerint Budapesten Csepel lenne a megfelelő, szigeten fekszik az is, mint Manhattan. Meg aztán ott csak nem rombolná a városképet. Amúgy lassan, de Európa városait is ellepik a felhőkarcolók. Párizs, Frankfurt, London most is "tele" van velük. Szóval úgy gondolom előbb-utóbb itt is megjelennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!