Miért nem képes valaki túllépni a beidegződésein?
Volt már pár napja egy hasonló kérdésem...:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__5603..
-amire többnyire okos válaszok érkeztek(amit megköszönök)és magát a"témát"kicsit tovább gondolnám...
Az hogy valaki egyfajta eszmével(rendszerrel)nem ért egyet ezen az oldalon mert megvan a saját elgondolása az nem üldözendő hanem tiszteletet parancsoló!
De az a gyanúm hogy egyesek"sportot üznek"abból hogy...meglátják hogy"Szamuely Tibor"és máris 0%!
Először is az hogy valaki"névvel"fórumozik az becsülendő. Ugyanis mindig lehet tudni hogy egy adott vélemény az övé hiszen ott a"neve"és nem névtelenül-követhetlenül"ostja az észt"!
Másodszor pedig azok akik tulajdonképpen nem meggyőződésből hanem az éppen aktuális politikai széljárástól"fütötten"szavazgatnak azok...azok véleményem szerint olyanok mint az a bizonyos állat amelyikre hasonlít az egér-csak kissé hosszabb...
Nagyon jó ez a weboldal(ütköztetni lehet a politikai nézeteket ÉS megismerni mások véleményét)de a"szavazósdi"része teljesen értékelhetetlen.
Nem szeretnék személyeskedni,csak most ,hogy így jobban átolvastam a kérdésekre adott legutóbbi válaszaimat,úgy vettem észre te valahogy másképp látod a dolgokat.
PL:Meg kértelek egyik kérdésednél,hogy azt ne "trianonista"-zd le akinek van egy adott véleménye a dologról.Megkértelek,hogy ne csinálj külön megnevezést erre az egy véleményre,mert én sem hívlak "antitrianonista"-nak.Szépen leírtam erről a véleményem,erre ma nem megint ezt a hülye kifejezést találom?Már a 2. mondatnál tudtam,hogy te vagy az,s kb a 4.mondatban találtam a már említett,s általam már a 2. mondat után várt kifejezést.
A témáról:A politikai rovat tényleg kiváló színhelye a vélemények ütköztetésének és én is feleslegesnek tartom az itteni pontozás lehetőségét.A többi rovatban egyébként szerintem is van értelme.
A fentebb említett dolgot pedig még egyszer megkérlek jól vésd az eszedbe,mert nem vagy egy hülye ember,így van hová.Ne legyünk még jobban megosztottak,így is elegen mondják már,hogy a legnagyobb ellensége a magyar embernek a magyar.Van erről egy vicc is ,ha esetleg érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!