Miért nem képes valaki túllépni a beidegződésein?
Volt már pár napja egy hasonló kérdésem...:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__5603..
-amire többnyire okos válaszok érkeztek(amit megköszönök)és magát a"témát"kicsit tovább gondolnám...
Az hogy valaki egyfajta eszmével(rendszerrel)nem ért egyet ezen az oldalon mert megvan a saját elgondolása az nem üldözendő hanem tiszteletet parancsoló!
De az a gyanúm hogy egyesek"sportot üznek"abból hogy...meglátják hogy"Szamuely Tibor"és máris 0%!
Először is az hogy valaki"névvel"fórumozik az becsülendő. Ugyanis mindig lehet tudni hogy egy adott vélemény az övé hiszen ott a"neve"és nem névtelenül-követhetlenül"ostja az észt"!
Másodszor pedig azok akik tulajdonképpen nem meggyőződésből hanem az éppen aktuális politikai széljárástól"fütötten"szavazgatnak azok...azok véleményem szerint olyanok mint az a bizonyos állat amelyikre hasonlít az egér-csak kissé hosszabb...
Nagyon jó ez a weboldal(ütköztetni lehet a politikai nézeteket ÉS megismerni mások véleményét)de a"szavazósdi"része teljesen értékelhetetlen.
Én már nem járok a politikai fórumra, egyszerűen időfecsérlés.
Én úgy gondolom a politikai fórum kicsinyes.
Úgy lehetne a feni problémár kiküszöbölni hogy kizárólag kérdéseket tennék fel amit ugye nem lehet lepontozni...
Csakhogy amiket kérdéseket fel szoktam tenni azokra(is)tudom a választ!
Mindegy...belekell törődni a szituációba és a pontozást figyelmen kívül hagyni mert maga az elgondolása a weblapnak(kérdések-válaszok)jó!
Ez egy baromság a pontozás.
Ha kompetenciát akarsz szerezni a magas százalékelérésben, akkor adj, olyan választ.
Milyen célból keresed fel ezt a fórumot?
"Ha kompetenciát akarsz szerezni a magas százalékelérésben, akkor adj, olyan választ."
Tehát önmagam hazudtoljam meg hogy kedvező pontokat kapjak?
Inkább nem...-aki azért hazudik hogy jobb színben tünjön fel az nagyon bizonytalan lehet.
"Milyen célból keresed fel ezt a fórumot?"
1. Érdekesnek és jónak tartom hogy lehet kérdezni és válaszolni egy-egy témában(kizárólag a Politikai"rovat"érdekel-más témába be sem nézek).
2. És a fentiekböl kifolyólag(hogy jó és érdekes)az egyébként nem sok szabadidőm nagy részét erre fordítom.
De belátom hogy sok értelme nincs...-egymást úgyse lehet meggyőzni. Mindenesetre van még"bennem"egy-két kérdés aztán ebböl kifolyólag maradnék még...-egy darabig.
Szerintem mindenki úgy van hogy jön...egy darabig marad...aztán ezért vagy azért de megy.
Ne foglakoz a pontozással.
Egyeseknek egyesek sem azért szépek, mert szépek, hanem, mert sok a pénzük pl.
Csak azért, mert jól dolgozó, még nem vagy megbecsülve pl.
(de ha nyalsz annál inkább)
"Ne foglakoz a pontozással.
Egyeseknek egyesek sem azért szépek, mert szépek, hanem, mert sok a pénzük pl.
Csak azért, mert jól dolgozó, még nem vagy megbecsülve pl.
(de ha nyalsz annál inkább)"
Köszönöm. És így van. Egyébként hogy"kiírtam magamból"a bosszúságot ÉS elolvastam a válaszokat már nem bosszant.
Nem kell foglalkozni a pontozással és kész!
"Csakhogy amiket kérdéseket fel szoktam tenni azokra(is)tudom a választ!"
Szerintem nem "a választ" tudod, hanem EGY olyan választ, amit a saját ismereteid és értékrended alapján te helyesnek érzel.
"De az a gyanúm hogy egyesek"sportot üznek"abból hogy...meglátják hogy"Szamuely Tibor"és máris 0%!"
Nem tudom, hogy így van-e, vagy csak egyszerűen nem értenek egyet a politikai nézeteiddel, az általad megfogalmazott véleménnyel.
Én azt is el tudom képzelni, hogy sokaknak már maga az általad választott felhasználónév is eleve roppant ellenszenves, mert tisztában van azzal, hogy ki volt Szamuely Tibor, és milyen kegyetlen gyilkosságokat követett el ő, illetve a többi Lenin-fiú a vörös terror idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!