Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok Morvai Krisztinához?

Mit szóltok Morvai Krisztinához?

Figyelt kérdés
Hogyan tetszik nektek, milyen karakter, jól csinálja amit csinál, csinosnak tartod-e? (nekem bejön)
2009. dec. 24. 10:56
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%

"Lehánynám ezt a nőt.

Mind szellemileg mind testileg (bár e kettő szorosan összefügg) a magyar politika egyik leggusztustalanabb jelenségének tartom."

Én téged tartalak a válaszadók leggusztustalanabb jelenségének :)

2010. febr. 27. 11:22
 32/35 anonim ***** válasza:

Némelyik válaszról komolyan nem tudom eldönteni, hogy irónia-e vagy komoly.

A Jobbik-imádat láttán egyik döbbenetből a másikba esem itt az elmúlt 1 év során. Ebben az országban nincs történelemoktatás? Ebben az országban mindenki naivabb egy ma született csecsemőnél? Benyelik a legprosztóbb demagógiát, mint kacsa a nokedlit. Pártszlogeneket szajkóznak saját nagyszerű gondolataikként. Olyan stílusban éltetik ezeket a harmadosztályú hordószónokokat, mint annak idején Rákosit volt divat a komm. pártban. Mondjuk ezen kár meglepődni, valahol a jobbikosok is kommunisták, csak nacionalista kiadásban.

2010. febr. 27. 12:40
 33/35 anonim ***** válasza:
Éljen dr. Morvai Krisztina!
2010. febr. 27. 13:15
 34/35 anonim ***** válasza:
Morvai Hisztina menjen inkább Brüsszelbe, ne itthon ártson.
2010. márc. 22. 01:52
 35/35 anonim válasza:

"Egy nagyon buta,az országot lejárató csaj,aki nem tud egy értelmes hozzászólást sem tenni.Csupán marhaságokat beszél."

------

Nagyon buta csaj - - -

Ennyit a MAGYAR MÉDIÁRÓL......

Tudományos fokozatú egyetemi docens, aki hazánkat

az Egyesült Nemzetek Szövetségének egyik bizottságában is képviselte......

2010. nov. 7. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!