Mit szóltok Morvai Krisztinához?
"jobban örültem volna, ha miniszterelnökjelöltnek is Vonát vagy Szegedi Csanádot jelölik"
Pontosan egy hete tudja az egész ország, hogy Vona lesz a miniszterelnökjelölt. Jobbikosként le vagy maradva, nem egy passzussal, hanem kettővel...
Megmondanák nekem az elvtársak, hogy pontosan mivel járatta le az országot Brüsszelben? Csaktán nem azzal, hogy kiállt a magyar emberek érdekeiért? Hisz egy MAGYAR politikusnak épp ez lenne a dolga, NEM???
Vagy szerintetek mindenre bólogatni kéne, függetlenül attól, hogy jó-e a nemzetnek vagy sem, mint ahogy azt a többi buta, korrupt, érdektelen senkiházi csinálja? Persze ők biztos népszerűbbek Brüsszelben (épp ezért), de ez valahogy még sincs rendben, hiszen egy magyar politikusnak elsősorban a magyar emberek érdekeit kéne képviselje, még akkor is, ha ez mindenki más érdekeivel ütközik. Legalábbis szerintem... (de ez biztos azért van mert én egy hülye náci vagyok :))))
16:53: én a jobbik.hu-t szoktam olvasgatni tájékozódásképpen, de az,hogy jobbikos vagyok, nem jelenti azt, h minden nap azt bújom....mellesleg a legutolsó ilyen hír ez: [link]
belinkelnéd, hol van leírva a változtatás?
"belinkelnéd, hol van leírva a változtatás?"
miniszterelnök = kormányfő
köztársasági elnök = államfő
nem történt változtatás, így van már 20 éve ;)
Lehánynám ezt a nőt.
Mind szellemileg mind testileg (bár e kettő szorosan összefügg) a magyar politika egyik leggusztustalanabb jelenségének tartom.
Vaze jó hogy lehúztatok a válaszommal, az a nő kiment Brüsszelbe keresni a sok pénzt, de a gyerekek tényleg itthon maradtak! Csak erre már nem tud mit mondani a sok Morvait istenítő válaszoló.
De tud. Ostoba vagy D
"Megmondanák nekem az elvtársak, hogy pontosan mivel járatta le az országot Brüsszelben? Csaktán nem azzal, hogy kiállt a magyar emberek érdekeiért? Hisz egy MAGYAR politikusnak épp ez lenne a dolga, NEM???
Vagy szerintetek mindenre bólogatni kéne, függetlenül attól, hogy jó-e a nemzetnek vagy sem, mint ahogy azt a többi buta, korrupt, érdektelen senkiházi csinálja? Persze ők biztos népszerűbbek Brüsszelben (épp ezért), de ez valahogy még sincs rendben, hiszen egy magyar politikusnak elsősorban a magyar emberek érdekeit kéne képviselje, még akkor is, ha ez mindenki más érdekeivel ütközik. Legalábbis szerintem... (de ez biztos azért van mert én egy hülye náci vagyok :))))"
Király vagy! Éljen Dr. Morvai Krisztina!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!