Mit szóltok Morvai Krisztinához?
Igen, én is károsnak tartom a tevékenységét az országra nézve. Sajnos hiteltelenné teszi a magyar politikusokat Brüsszelben.
Személyes véleményem az, hogy egy erősen karrierista nő, akinek alapvető ideológiája messze áll az általa képviselt pártétól (még ha nem is párttag), mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a '90-es években meleg jogvédő volt, majd mind a Fidesszel, mind az MSZP-vel kapcsolatba került.
Persze ezzel semmi gond nincs, még józan gondolkodásúnak is titulálhatnánk, ha manapság nem csinálná azt, amit csinál.
Egyébként külsejét tekintve természetesen csinos, bár nekem taszító modora miatt "nem jön be".
Erős, határozott karakter. Nyíltan kiáll bárhol a magyarokért. Példát mutat az embereknek. Nem olyan zsidók csicskája, mint akik a parlamentben lopják az ország pénzét.
Neki szívügye a magyarság sorsa.
Amúgy pedig bár nem az én korosztályom, de tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!