Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok Morvai Krisztinához?

Mit szóltok Morvai Krisztinához?

Figyelt kérdés
Hogyan tetszik nektek, milyen karakter, jól csinálja amit csinál, csinosnak tartod-e? (nekem bejön)
2009. dec. 24. 10:56
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
35%
Tetszik, jó, jól, igen. :)
2009. dec. 24. 10:59
 2/35 anonim ***** válasza:
35%
Egy nagyon buta,az országot lejárató csaj,aki nem tud egy értelmes hozzászólást sem tenni.Csupán marhaságokat beszél.
2009. dec. 24. 11:05
 3/35 anonim ***** válasza:
43%

Igen, én is károsnak tartom a tevékenységét az országra nézve. Sajnos hiteltelenné teszi a magyar politikusokat Brüsszelben.

Személyes véleményem az, hogy egy erősen karrierista nő, akinek alapvető ideológiája messze áll az általa képviselt pártétól (még ha nem is párttag), mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a '90-es években meleg jogvédő volt, majd mind a Fidesszel, mind az MSZP-vel kapcsolatba került.

Persze ezzel semmi gond nincs, még józan gondolkodásúnak is titulálhatnánk, ha manapság nem csinálná azt, amit csinál.

Egyébként külsejét tekintve természetesen csinos, bár nekem taszító modora miatt "nem jön be".

2009. dec. 24. 11:11
 4/35 anonim ***** válasza:
62%
Én nem tudok a karakteréhez nagyon hozzászólni, de hogy itthon hagyta a három gyermekét Balónál, az azért nekem nem jön be.
2009. dec. 24. 11:20
 5/35 anonim ***** válasza:
43%
2.+3.válaszolóval értek egyet.ki nem állhatom.
2009. dec. 24. 11:36
 6/35 anonim ***** válasza:
45%

Erős, határozott karakter. Nyíltan kiáll bárhol a magyarokért. Példát mutat az embereknek. Nem olyan zsidók csicskája, mint akik a parlamentben lopják az ország pénzét.

Neki szívügye a magyarság sorsa.

Amúgy pedig bár nem az én korosztályom, de tetszik :)

2009. dec. 24. 11:42
 7/35 anonim ***** válasza:
38%
törtető,demagóg liba-
2009. dec. 24. 11:43
 8/35 anonim ***** válasza:
42%
Nem a zsidók csicskája? Az exe zsidó,és a gyerekei nála vannak!Lejáratja az egész oszágot a hülyeségeivel.
2009. dec. 24. 11:50
 9/35 A kérdező kommentje:
Na de, külsőre bejön? Nekem nagyon.
2009. dec. 24. 11:51
 10/35 anonim ***** válasza:
54%
Bezzeg a szilikati meg a lendvai, na azok igen, igaz, elvtársak? :)
2009. dec. 24. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!