Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
Már csak a "szabadenergia" infók érdekelnek.A többit már ismerem:))
Nyomjad félnótás!
Szerintem a Hyde és a Testatika generátor elektrosztatikus.
Semmi köze a párhuzamos/soros töltés/kisütéshez.
A dielektromos állandót pedig hiába változtatgatod.
A dielektromos állandót pedig hiába változtatgatod,mert gyakorlatilag ugyanaz mint a párhuzamos/soros töltés/kisütés.
Az eredmény ugyanaz.
Vagyis:semmi.
"Semmi köze a párhuzamos/soros töltés/kisütéshez."
Így igaz, vagyis két kondi feszültségét nem csak sorosra történő átkapcsolással lehet megnövelni. Hanem akár a Hyde generátornál látható mechanikus módszerrel is. Kötve hiszem hogy ezt nyomatnom kellene, mert például a síkkondi lemezeinek eltávolításával történő kapacitás csökkentést és feszültség növelést mindenki ismeri. Az is kapacitás csökkentéssel történő feszültség növelés, akár a párhuzamosról sorosra való átkapcsolás. De azt hittem hogy a testatika gép dielektrikumának anyagára mondasz javaslatot, aminek mágneses térrel befolyásolható az epszikonja. De mondhatsz jó infókat Akula generátorával kapcsolatban is, mivel annál nem kell különleges kondikat készíteni mint a Hyde generátornál. Előnyös ha minél inkább filléres gyári alkatrészekből áll valami.
" mert például a síkkondi lemezeinek eltávolításával történő kapacitás csökkentést és feszültség növelést mindenki ismeri."
Háát félfejű barátom,lehet hogy mindenki ismeri...lehet hogy nem,de neked fingod sincs erről az egészről.
Ha duplázod a feszültséget,fele áramot kapsz....jjójóóó
értem Te jobban megterheled,hogy nagyobb áram legyen.
Ám legyen...de akkor az idő szab határt,hogy ne legyen "több"...nem én!
Ilyen elgondolásból egy mezei 1:2 áttételű trafó dupla teljesítményt adna!
Félnótás!:)))
Akkor várjuk a magyarázatod, hogy a jobb oldali izzó miért világít jól láthatóan nagyobb fényerővel:
És a villamosmérnök barátom mit mért rosszul azzal a szkóppal, ami kiintegrálja a feszültség, áram és idő értékeit. Mert bizonyára hibás lehetett a szkóp, a mérés, bármi csak a te szavaid nem. Nem véletlenül állsz 80 % felett. :)) De akkor várjuk a válaszod.
"de nem -azt- kötötted szembe..."
Ez igaz.
Egy részről birom azt,hogy tudják mit is csinálok.Vagy nem úgy,de az biztos.
Más részről meg a kifogások -de nem úgy volt,nálam nem,amaz nem az,miért nem,hol a többi satöbbi.... -
Arra viszont már rájöttem,hogy csak bizonyos dolgokat szabad a "nagyérdeművel" megosztani.Nem szabad mindenbe belemenni.
De ez már hosszadalmas ezómizómazópicológia.
Csüszi!
Azt írtad:Helyes vagy sem,döntsétek el.
Elmondtam a véleményem...ennyi.
Csináltam már sok-sok szembekötött trafót,csak ezért tudom,hogy a tied nem egyforma.
Nem 50 hertzre az is igaz,mert a túl sok menetet nem szeretem.Ferriten 8-10 menettel 50-100khz-en ugyanazokat az eredményeket lehet elérni.
A szembekapcsolt primer és szintén szembekapcsolt szekunder/szoros és laza csatolásban is/érdekesen viselkedik.
(Szoros csatolásban nem is nagyon igényli a ferritmagot)
Tapasztalat:Terhelve,vagy terheletlenül naggyából ugyanannyi a bemenő teljesítmény igény.Nem hat vissza a bemenetre a kimenet,de ennek az az ára,hogy mindíg a max bemenőteljesítményt igényli/mivel alapból zárlatra dolgozik/
Józsi!
Mennyi volt a bemenő teljesítmény?
Mennyi volt a halvány izzón a teljesítmény?
Mennyi volt a fényesen?
Elmondtam a véleményem...ennyi.
Csináltam már sok-sok szembekötött trafót,csak ezért tudom....
Semmi gond nincs.Senkivel.
Csak belebotlottam,megnéztem.Levontam a magam következtetését.
"Mennyi volt a bemenő teljesítmény?
Mennyi volt a halvány izzón a teljesítmény?
Mennyi volt a fényesen?"
Gratulálok! Korábban elmondasz sült ökörnek, marhának, kutyának, stb. Ahogy azt is többször kinyilvánítottad a "nagyérdeműnek" hogy a feltalálóknak ne higgyenek mert csalók és megvezetik az ostobákat.
Akkor minek kérdezel ilyeneket egy hülyétől. Hisz te mondtad hogy összeadni sem tudok. Mi a gondod a nekem is javasolt napelemekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!