Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
"meglehet oldani"
"segítség kéréstől"
"le degradálják"
"meg oldódot"
"magán életben"
"meg oldotta"
Nézd, Peti... én inkább azzal kezdeném a helyedben, hogy normálisan megtanulok magyarul.
Sokat segítene az életedben.
Most olvastam egy információt: a víz árammal történő bontásához 2,5 x annyi energia kell, mint amennyit a hidrogén elégetéséből ki lehet nyerni.
Ha ezt a vízbontást elég mélyen végeznénk el, akkor a felhajtóerőből nyerhető energia feltehetően fedezni tudná az energia különbséget!
Talán lenne némi pozitív eredmény is az energia mérlegben...
El kell keserítselek: nyomás alatt nagyobb energia kell a vízbontáshoz.
Elméletileg pont annyival nagyobb, amennyit a felhajtóerő visszaadna... a gyakorlatban pedig itt is számolhatsz a 2.5-szeres szorzóval.
Nem csak az a helyzet, hogy a gázok eleve összenyomott, kisebb térfogaton keletkeznek?
Nem hinném, hogy egy hidrogén atom létrehozása nyomás alatt több energiát igényelne, mint normál körülmények között.
De végül is mindegy, mert úgysem lesz ilyen megépítve soha sem...
Neo!
A vízbontással ennyi gázt termelni elég távoli lehetőség.
Nagyságrendekkel több energiát igényel,mint amit a felhajtóerő visszaad.
A veszteségek a visszaalakításnál szintén nagyságrendekkel meghaladják a felhajtóerő által "termelt"elhanyagolható mennyiségű energiát.
Ez a sokpeti által belinkelt cucc egy nagy baromság.
Előre feltöltött nagynyomású levegőtartályból táplálkozik.
Idegen
Abban igazat adok neked hogy a vízbontással nem lehet egyenlőre ezt üzemeltetni."Sőt soha szerintem"De ha már ennyire ellene vagy és baromságnak nevezed ezt a szerkezetet.Írd le légyszíves,hogy miből jutottál erre a következtetésre.NAGYON ÉRDEKEL, de komolyan, semmi hátsó szándék nélkül.Nagyon kíváncsi vagyok a gondolkodás menetedre!
Sok Peti!
Idegen már megírta, hogy szerinte sűrített levegővel működik. (Szerintem is)
Márpedig a sűrített levegőt felhajtó erőnek használni BIZTOS hogy több energiát igényel, mint amennyit a felhajtó erő tud biztosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!