Ellenkeznél-e ha a szomszédod a házát cigánynak akarná eladni?
11:01: HAHÓ szóljál már a cigányoknak is, hogy ez a 21. század. Szóval nem kéne germán törzsekhez hasonlóan fosztogatni járni, nem kéne az utcán lopni, csoportosan terrorizálni a népet, nem kéne keménykedni, ha épp 5-6 vannak.
HAHÓ ez a 21. század, csak a cigányok még leragadtak valahol a középkorban. Házasodj be hozzájuk és örüljél nekik...
11:01
ha ennyire szereted őket költözz melléjük -.-
Ha ismerjük, és tudom hogy ez rendes, meg látszik is rajtuk, hogy nem 3 ujjnyi aranykereszt van a nyakukba, nem.
De ha olyanok, akkor eléggé...
Bárcsak tettem volna.
A mellettünk lévő kis villát egy cigány vette meg. Ritkán járnak ki, mivel csak nyaralónak használják, de amikor itt vannak rohadt idegesítő a beszédük (ukrán) És amikor itt vannak napokig égve van a létező összes lámpa a házba. Ahogy besötétedik és addig amíg ki nem világosodik, mivel a háló ablakára néz a ház elég nehéz fényárban aludni...
Szörnyen idegesítőek. Most is itt vannak és már 4 napja nem alszok semmit.
Nincs bajom a romákkal, de erről eszembe jutott egy vicc, és nem tudom kihagyni:
A cigány telket vesz a 2 maffiózó között. Kimegy a kert végébe, rágcsál egy fűszálat és teli pofával vigyorog. A maffiózok megkérdezik:
-te meg mit vigyorogsz cigány?
-hát, csak eszembe jutott, hogy a ti telketek a felét éri, mert cigány szomszédotok van, az enyém meg dupláját, mert 2 gazdag között lakom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!