Ellenkeznél-e ha a szomszédod a házát cigánynak akarná eladni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 15:23
11/39 anonim válasza:
De még mennyire!!Hozná az összes rokonságát,és teleszemetelné a környéket,életveszélyes fenyegetéseket,szidalmazásokat kapnál,hallgatnál,a kölykök meg mindent ellopnának!Tapasztalat.A cigány mindig cigány marad,akármennyire probál asszimilálodni.
12/39 anonim válasza:
Naná, nem szeretnék élősködőket a nyakamba.
13/39 anonim válasza:
Mi köze lenne bárkinek a szomszéd tulajdonához? Ébresztő nem élünk komonizmusban hogy közös legyen minden.
14/39 anonim válasza:
19:54: Akkor fogadj be párat a lakásodba. :D
15/39 anonim válasza:
De most komolyan, mit lehet tenni ellene? Semmit. Csak azt érnéd el vele, hogy jól magadra haragítod az új szomszédot, ha megtudja, hogy tiltakoztál ellene, hogy oda költözzön.
16/39 anonim válasza:
16:55 vagyok, miért pontoztatok le? A véleményem miatt, mert eltér a tiétektől? Az volt a kérdés, hogy ellenkeznék-e, és leírtam rá a válaszomat. Már ez az oldal se olyan, mint régen, egyre több a dinka ember, akiknek sérti az egóját, ha valaki másképp látja a dolgokat.
17/39 anonim válasza:
Három szomszédom cigány, egyik öt, a másik négy gyerekkel, és mindkettő terhes... Egy kínszenvedés az élet. Ha kint hagysz valamit az udvaron, holnap reggel nem találod ott, az udvarodra dobálják a szemetet, egész nap ordibálnak, verekednek, ütik egymást, átkiabálnak, gumit égetnek, és ha kitereget az ember akkor sem oltják el, ergo tiszta gumiszagú lesz minden, a házukat képtelenek karbantartani, ruhát nem vesznek, a pénzt elisszák, egész nap részegek, és nem egyszer az udvar közepén folytattak (az egész család, egymással!) szexuális orgiát. Szocializálatlan népség.
19/39 anonim válasza:
HAHÓÓÓÓ!!ÉBREDJETEK MÁÁR FEL..... Ez a 21-dik század,és pont azért tart itt a társadalmunk,mert erre a kérdésre a többség IGEN-t mondott!!A néhány elrettentő példa miatt nem itélhet meg senki egy másik kulturát....Az pedig,hogy valakit a bőrszine,és nem a tettei,és a cselekedetei alapján itéltek meg,az egyszerüen szánalmas......ÉBREDJ MÁÁR FEL MAGYARORSZÁG....
20/39 anonim válasza:
Sajnos Én nem tudtam mit tenni!Beköltöztek a szomszédba!És itt,a falumban,minden idősebb háznak ez lesz a vége!(Kihalnak az öregek,és azt már csak a roma veszi meg,mivel a fiatal magyarság menekül innen,ahová csak tud!
Ja,és tisztelt "ÉBREDJ MÁR FEL MAGYARORSZÁG!"Nem hinném,hogy ezt mondanád,ha a te szomszédodba élnének és minden héten reggelig szólna a fantasztikus bódi guszti zenéje,őrült hangerővel,és Te másnap mennél dolgozni!(és ez csak egy példa volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!