Kisebbségi bűnözés létező probléma. Nem vagyok jobbikos, de ha a Fidesz és az MSZP nem képes valamilyen épkézláb dolgot felmutatni ennek a kezelésére, kénytelen vagyok a Jobbikra szavazni. Mit gondoltok, megfékezhetőek a cigány hordák?
A közbiztonság romlása valós probléma. Ha a sértett, kezet mer emelni a támadóra, megütheti a bokáját. Nem kellene ezen változtatni?
Rendőröknek több jogot? Bátrabban nyúljanak fegyverhez, gumibothoz. Akár a cigányok, akár a csőcselék megfékezésére.
Nem mosdattuk még eleget a szemetet?
Több, mint egy év statisztikatanulás után szintén bizton állíthatom, hogy _csak_ olyanok dobálóznak innen-onnan, komoly pofával összeszedett statisztikai adatokkal, akik még életükben nem olvastak egyetlen statisztikai szakirodalmat sem, nem végeztek próbákat stb., csak verni akarják a nyálukat névtelenül egy onlájn fórumon.
Ráadásul a bemásolt adatok statisztikailag önmagukban nem jelentenek semmit, jóval több faktortól függ a valóságos helyzet leírása, semmint egy exceltáblázatnyi számtól.
na erre mit írsz kedves statisztikás válaszoló ??
Azért is írtam hogy fel lehet dugni mert nem ér semmit!
Azért az tényleg érdekes hogy a cigány gyerek kapott 1 évet vagy mennyit ember ölésért de ha tegyük fel fordítva lett volna magyar ölt volna cigányt !mennyit kapott volna ? min 10-15 év !
én nem értem ezt a statisztikai varászlást.
Volt egy kérdés, miszerint nőtt-e a bűnözés, erre egy számszerűsített válasz, hogy nem, inkább csökkent a bűncselekmények száma.
Egyszerű kérdés, egyszerűen mérhető válasz. Akkor ez statisztikailag miért is nem jó? Vagy a statisztika az a tudományág, ahol a számok sorrendje már nem ugyanaz?
A sok jobbikos mindent lepontoz:DD xDDDD Érdekes lessz amint megválasztják őket fél év után úgyis midnenki rühelni fogja őket a diktatórikus korményzás maitt:DD idióták:D Értelmes válaszokat 11% lepontozzátok.... Ezen kívül a kérdező egy csöppet hülye, de azért vannak értelmes gondolatai! ezen kívül ez is néző pont kérdése, amugymeg saját vélemény, debrecenbe alig látok "Cigány bűnözést" pedig elég sokat vagyok kint, a külvárosban!
u.i.: A Kurucinfónak kb 5%-ban ad hiteles információt, főleg szélső jobbosokat bujtogatják vele! Kérdezzétek meg apátokat hogy mi a véleménye róla!!! Nem hiába vanaz hogy a jobbikra szavazók 75% 22-23 év alatt van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!