Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kisebbségi bűnözés létező...

Kisebbségi bűnözés létező probléma. Nem vagyok jobbikos, de ha a Fidesz és az MSZP nem képes valamilyen épkézláb dolgot felmutatni ennek a kezelésére, kénytelen vagyok a Jobbikra szavazni. Mit gondoltok, megfékezhetőek a cigány hordák?

Figyelt kérdés

A közbiztonság romlása valós probléma. Ha a sértett, kezet mer emelni a támadóra, megütheti a bokáját. Nem kellene ezen változtatni?

Rendőröknek több jogot? Bátrabban nyúljanak fegyverhez, gumibothoz. Akár a cigányok, akár a csőcselék megfékezésére.

Nem mosdattuk még eleget a szemetet?

2009. dec. 21. 22:12
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Több, mint egy év statisztikatanulás után szintén bizton állíthatom, hogy _csak_ olyanok dobálóznak innen-onnan, komoly pofával összeszedett statisztikai adatokkal, akik még életükben nem olvastak egyetlen statisztikai szakirodalmat sem, nem végeztek próbákat stb., csak verni akarják a nyálukat névtelenül egy onlájn fórumon.

Ráadásul a bemásolt adatok statisztikailag önmagukban nem jelentenek semmit, jóval több faktortól függ a valóságos helyzet leírása, semmint egy exceltáblázatnyi számtól.

2009. dec. 22. 12:53
 32/36 anonim ***** válasza:

na erre mit írsz kedves statisztikás válaszoló ??

Azért is írtam hogy fel lehet dugni mert nem ér semmit!

Azért az tényleg érdekes hogy a cigány gyerek kapott 1 évet vagy mennyit ember ölésért de ha tegyük fel fordítva lett volna magyar ölt volna cigányt !mennyit kapott volna ? min 10-15 év !

2009. dec. 22. 15:34
 33/36 anonim ***** válasza:
Régen Szerbiában laktam ,mondok pár példát ,hogy kezelik a cigányokat:volt egy szerb haverom,egyszer pár részeg cigány összeverte,másnap szólt a srác vagy 40-50 ismerősének(igen,ott még van összetartás)megkeresték a cigányokat és úgy elverték őket,hogy elment a kedvük a garázdálkodástól.....,Ott a rendőrnek is több joga van,egy sima tolvajt is összevernek,sajnos vannak akik csak ebből értenek.Ja és nem a bűnözőket védi a törvény!
2009. dec. 23. 12:58
 34/36 anonim ***** válasza:

én nem értem ezt a statisztikai varászlást.

Volt egy kérdés, miszerint nőtt-e a bűnözés, erre egy számszerűsített válasz, hogy nem, inkább csökkent a bűncselekmények száma.

Egyszerű kérdés, egyszerűen mérhető válasz. Akkor ez statisztikailag miért is nem jó? Vagy a statisztika az a tudományág, ahol a számok sorrendje már nem ugyanaz?

2009. dec. 23. 13:05
 35/36 A kérdező kommentje:
13:05: Nem kértem statisztikai kimutatást. Hiába lobogtatsz számokat, hogy minden rendben, ha a többség nem érzi.
2009. dec. 23. 19:02
 36/36 anonim válasza:

A sok jobbikos mindent lepontoz:DD xDDDD Érdekes lessz amint megválasztják őket fél év után úgyis midnenki rühelni fogja őket a diktatórikus korményzás maitt:DD idióták:D Értelmes válaszokat 11% lepontozzátok.... Ezen kívül a kérdező egy csöppet hülye, de azért vannak értelmes gondolatai! ezen kívül ez is néző pont kérdése, amugymeg saját vélemény, debrecenbe alig látok "Cigány bűnözést" pedig elég sokat vagyok kint, a külvárosban!

u.i.: A Kurucinfónak kb 5%-ban ad hiteles információt, főleg szélső jobbosokat bujtogatják vele! Kérdezzétek meg apátokat hogy mi a véleménye róla!!! Nem hiába vanaz hogy a jobbikra szavazók 75% 22-23 év alatt van!

2013. febr. 24. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!