Kisebbségi bűnözés létező probléma. Nem vagyok jobbikos, de ha a Fidesz és az MSZP nem képes valamilyen épkézláb dolgot felmutatni ennek a kezelésére, kénytelen vagyok a Jobbikra szavazni. Mit gondoltok, megfékezhetőek a cigány hordák?
A közbiztonság romlása valós probléma. Ha a sértett, kezet mer emelni a támadóra, megütheti a bokáját. Nem kellene ezen változtatni?
Rendőröknek több jogot? Bátrabban nyúljanak fegyverhez, gumibothoz. Akár a cigányok, akár a csőcselék megfékezésére.
Nem mosdattuk még eleget a szemetet?
"aha csak azt elfelejtetted leírni hogyha én feljelentek egy cigányt akkor rögtön az lesz hogy én félhetek mert hívja a csürhe bandáját"
Tudtommal a rendőrőrs még nincs bekötve a helyi cigány maffiához, szóval nem tudnák meg, ha feljelentenéd a támadókat.
"A másik ha engem kirabolnak mit csinál a rendőrség?"
Akkor nyomozni kezdenek. A rablásoknál a felderítési arány 50% körül van. Ez azt jelenti, hogy aki rendszeresen rabol, az nem sokáig van szabadlábon.
"A hülye magyart jól megb@sszák mert rasszisták a szegény cigányok meg kapnak egy ejnye bejnyét és általában pár nap múlva elengedik."
Rablásért a minimum két év, csoportos rablásért 5 év. Nem fogják pár nap múlva elengedni, valamit teljesen rosszul tudsz.
"Nem egyszer volt itt ahol élek hogy cigányok részegen randalíroztak meg a rendőrnek vissza szóltak és 2-3 nap múlva már megint az utcán láttam őket?!"
Kocsmában cirkuszolni rendzavarás szabs., utcai szituációban legfeljebb garázdaság bűntette. Ezzel ritkán rakják az illetőt előzetesbe. Azt pedig nem tudod nyomon követni, hogy végül mi lett az ügy kimenetele.
"Vagy! a cigány gyerek kocsival hozta be a fát az erdőről jogsi nélkül és pont jött a rendőrség.Mit csináltak ???Szépen elfordították a fejüket"
Ezzel a rendőrök törvényt sértenek. Elvileg van a rendőrségnek belső ellenőrzési rendszere, amivel szűrnie kell az ilyen eseteket.
A helyes állampolgári reakció az ilyen esetek bejelentése, nem pedig titkolása.
"A statisztikádat meg dugd fel a s*gg*db* mert nem ér semmit."
Lehet, hogy szerinted "nem ér semmit", a rendőrség azonban csakis a bejelentett bűnügyekből indulhat ki és nem a te személyes indulataidból.
"Sok mindenről nem tud a rendőrség és hidd el ha megtudnának minden gaztettet akkor nagyon megváltozna az állás!"
Ha ez a helyzet, akkor azért csakis azok az állampolgárok hibáztathatók, akik ahelyett, hogy a tudomásukra jutott eseteket bejelentenék, azokat elhallgatják, aztán pedig azon hisztiznek, hogy a rendőrség nem tud róluk. Tessék a telefontanú vonalán hisztizni, vagy levelet írni a rendőrkapitánynak, annak ugyanis semmi értelme, ha ide írod az eseteidet, mert nekem nincs intézkedési jogköröm.
Tessék felnőtt állampolgárként viselkedni. Ha reakciót vársz az államtól, akkor jelezd neki a hasfájásodat. A gondolataidat nem fogja kitalálni.
Én legszívesebben bevezetném a villamosszéket ez talán visszatartana embereket törvénytelen dolgoktól.
Pl gyilkosság miatt azonnal kivégzés(bírósági döntés után, legyen az akár értelmi fogyatékos vagy elmebeteg mind1 székbe vele.)Legyen az bárki cigány magyar szegény gazdag..
Én is a jobbikra fogok szavazni az MSZP leszerepelt a FIDESZ is leszerepelt most akkor a többiek mutatják meg mennyire észrevétlenül tudnak lopni..
ma 02:30-asnak!
Nagyon szépek az elvek amiket hangoztatsz, csak éppen köszönő viszonyban sincsenek a valósággal!
pl: A gyilkos cigánygyerek, aki agyonverte az osztálytársát, 1 év felfüggesztett börtönbüntetést kapott!
Szerinted itt megvalósult a jogalkotó azon törekvése, hogy büntetésnek visszatartó ereje legyen ?Milyen üzenetet hordoz ez az ítélet a többi erőszakoskodó-verekedő cigány számára? Azt,hogy csak bátran, látos, ha meg is ölöd a magyart, megúszod egy felfüggesztettel, ami annyi mint a semmi!
A statisztikák szerint lehet, hogy nincs olyan mérvű bűnözés,de az embereket nem a statisztika érdekli, hanem amit saját maga él meg. Látjuk nap mint nap, hogyan randalíroznak a cigányok. Nálunk este a buszmegálló környékén tízes -huszas csapatokban lófrálnak,kötekednek mindenkivel, üvöltöznek, rongálnak, és igen könnyen neked ugranak ha csak rájuk mersz nézni.Mindennaposak a kisebb lopások ,amiket a lakosság be sem jelent, pl. mi sem jelentettük be, hogy ellopták a lányom biciklijét, mert minek? Meg úgy sem lesz, csak járkálhatok a rendőrségre,és ha esetleg bírósági szakba kerülne az ügy és tanuskodnék, akkor hamar megjelenne pár cigány, hogy vonjam vissza, ha nem akarom ,hogy összeverjenek, vagy megerőszakolják a gyerekem, felgyújtsák a házam, stb.
Kirabolják az öregeket,kifosztják a présházakat,mindenki tudja kik csinálták, mégsem tesz senki semmit! Reggel,mikor az iskolások érkeznek be a buszokkal, egy rendőrautónak kell állni a buszmegállóban és két rendőrnek ott sétálni, különben a cigányok kirabolják a kisgyerekeket,már egy fiút aki nem adta oda a telefonját meg is szúrtak a karján!Azóta van a két rendőr, de ez is csak azért, mert a polgármester őrjöngött a rendőrséggel.
Szóval én igazán nem vagyok sem szélsőséges,(eddig az MDF-re és Fideszre szavaztam) és lehet, hogy sérül majd a demokrácia,ha a Jobbik mondja meg ,hogy ki a jó magyar, de igenis rájuk fogok szavazni, csak azért mert ők ígérnek biztonságot! És igenis tapsolok a Magyar Gárdának amikor végigmennek a városon,mert olyan jó érzés látni, hogy olyankor ez a cigánycsürhe aki rendszeresen terrorizálja a lakosságot, fülét farkát behúzva lapul! És ha a Jobbik győzne és ez mindennap így lenne, akkor ha nem is élnénk magasabb életszínvonalon, de legalább biztonságban érezném magunkat!
Hazugság, szemérmetlen hazugság és statisztika.
Lehet dobálózni a számokkal, de ne hagyd figyelmen kívül a szubjektív biztonságérzetet.
Cigánynak emberölésért felfüggesztett, Gárda-vezetésért 1 év - tüntetett a Jobbik [link]
De a makói lány, Pénzes Henrietta, gyilkosa is lassan szabadul. :(
Kénytelen nem leszel.
A jobbik sem vállal olyat, hogy anyagilag a teljes vagyonukkal felelőssé teszi a politikusokat, sem, hogy a választási programban nem lehet hazudni, vagy a hivatali eskü (mely csak formalitás jelenleg) megszegése börtönbüntetést vonna maga után.
A rendőröknek nem kell több jog, elég volt a szemkilövéses osztag vezetőinek a jó kis nyugdíjazás, amiből futotta a6 audira meg családi házra. Az embereknek meg kell tanulni saját magát képviselni, megvédeni, ha egyedül kevés, akkor összefogással. Meg kell tanulni a bűnt elítélni és a bűnösöket megbüntetni, akár lincseléssel is, nem pedig tenni egy x-et és várni a csodát, ami helyett államadósság, korrupció és gazdasági válság (egyik se véletlen) jön.
"Ha nem nő a bcs-k száma, akkor nem romlik a közbiztonság. Ennek megértéséhez nem kell matematikusnak lenni, ehhez elég a józan ész. Szemlátomást neked az utóbbi hiányzik."
Mind1, látom a te elzárt világodban, ahova napfény ritkán jut, ott javult a helyzet eddig is. Fafejű vagy, mint a magyarok többsége, párttól függetlenül.
tarthatsz otthon lőfegyvert engedélyekkel, és ha engedélyeznék, hogy magaddal hord, attól még nem engedélyeznék, hogy használd ki. nem nagyon áll jogodban megvédeni magad a jelenlegi jogszabályok szerint.
amúgy megfigyeltem én is, hogy nagyon sokan iszonyú álomvilágban élnek. Olyanok akik nem tudom mire gondolnak ilyenkor. Valszeg túl j környékeken élnek. Én nem lakom nagyon cigányos helyen hálég, de ettől még járok olyan területeken ahol igenis látom őket és tapasztalom mi folyik.
Aki statisztikával dobálózik itt, az nem ismeri azt a mondást: " Csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam". Nem mondom meg, ki volt, csak annyit, hogy angol államférfi.
Tanultam én is statisztikát, mindent be lehet vele bizonyítani, meg az ellenkezőjét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!